ΔΙΕΘΝΗ

Το τατουάζ αποκάλυψε τον δολοφόνο

το-τατουάζ-αποκάλυψε-τον-δολοφόνο-649223

Μπροστά σε ένα απρόσμενο εύρημα βρέθηκε η ισπανική αστυνομία όταν συνέλαβε έναν ύποπτο για φόνο, ο οποίος είχε κάνει τατουάζ την ακριβή ημερομηνία θανάτου της συντρόφου του με το μήνυμα «σε ευχαριστώ για όλα».

Ο άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά, αναζητούνταν από τη γερμανική αστυνομία καθώς θεωρούνταν ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της φίλης του, στην Βαυαρία.

Τελικά τέθηκε υπό κράτηση στην Lloret de Mar της Καταλονίας, μαζί με τον 18 μηνών αγοράκι του ζευγαριού, το οποίο εντοπίστηκε σε καλή κατάσταση.

Το πτώμα της γυναίκας είχε βρεθεί την περασμένη εβδομάδα από τη μητέρα της σε ένα κτιριακό συγκρότημα στην πόλη Freyung, κοντά στα σύνορα με την Τσεχία.

Η αρχική αυτοψία έδειξε ότι η κοπέλα είχε πεθάνει περίπου τρεις εβδομάδες προτού εντοπιστεί, ωστόσο κανείς δεν ξέρει την ακριβή ημερομηνία θανάτου, ούτε άλλωστε και τις συνθήκες.

Ωστόσο ο συλληφθείς φαίνεται πως γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους και το τατουάζ στον αριστερό του ώμο αποτελεί, σύμφωνα με τις Αρχές, ισχυρή απόδειξη της ενοχής του, αφού εκτός από το όνομα της κοπέλας «Λίζα», περιέχει δύο ημερομηνίες, την ημερομηνία γέννησης και θανάτου (;) της κοπέλας, αλλά το μήνυμα: «Σ’ ευχαριστώ για όλα», γραμμένο στα ισπανικά.

Η ομοσπονδιακή αστυνομία της Ισπανίας δήλωσε πως ο δολοφόνος είχε πάρει το κινητό τηλέφωνο της κοπέλας με την πρόθεση να χρησιμοποιεί τους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα προκειμένου να παραπλανήσει τις Αρχές.

Ο άνδρας, τον οποίο οι γερμανικές Αρχές κατονομάζουν ως Dominik R, εντοπίστηκε στην Ισπανία, αφού σήκωσε χρήματα από υποκατάστημα τράπεζας εκεί. Αμέσως εκδόθηκε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης με την ισπανική αστυνομία να υποπτεύεται ότι προορισμός του ήταν κάποια χώρα της βόρειας Αφρικής.

Πλέον ο ύποπτος αναμένει την έκδοσή του στη Γερμανία.

Πηγή: BBC

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου