ΔΙΕΘΝΗ

Σε επιφυλακή για τρομοκρατικό χτύπημα η Air France

σε-επιφυλακή-για-τρομοκρατικό-χτύπημ-695419

Η γαλλική εφημερίδα «Le Canard Enchainé» σε δημοσίευμά της αποκαλύπτει πως ο γαλλικός αερομεταφορέας Air France σε συνεργασία με τις γαλλικές αρχές βρίσκεται σε επιφυλακή για τρομοκρατικό χτύπημα μετά από μία σειρά… παράξενων ανακαλύψεων.

Αναλυτικά, το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει πως το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν βρεθεί περισσότερες από 40 αντλίες τροφοδοσίας αεροσκαφών της εταιρείας στις οποίες υπήρχε γραμμένο με σπρέι το μήνυμα «Allahu akbar», την ώρα που είχαν αναφερθεί από πιλότους της εταιρείας αρκετά περιστατικά δυσλειτουργίας οργάνων κατά τον έλεγχο πριν από την απογείωση.

Οι έρευνες των αρχών, μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, έφθασαν μετά από διεξοδικό έλεγχο στοιχείων και σε συγκεκριμένο εργαζόμενο της εταιρείας ο οποίος όμως διέφυγε από τη Γαλλία και σήμερα βρίσκεται στην Υεμένη.

Σημειώνεται πως από τον περασμένο Νοέμβριο όταν και σημειώθηκαν τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι, οι έρευνες της εταιρείας οδήγησαν στην ταυτοποίηση 73 ύποπτων ατόμων τα οποία και απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους.

zougla.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου