LIFE STYLE

Xωρισμός-βόμβα

xωρισμός-βόμβα-709094

Έπειτα από δύο χρόνια γάμου και 12 χρόνια σχέσης, η Αμερικανίδα ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί ζήτησε διαζύγιο από τον σύζυγό της Μπραντ Πιτ. Η είδηση για τον χωρισμό του πιο λαμπερού ζευγαριού του Χόλιγουντ ήρθε από τον ιστότοπο TMZ και όπως ήταν αναμενόμενο έσκασε σαν «βόμβα».

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η όμορφη ηθοποιός κατέθεσε την αίτηση τη Δευτέρα, αναφέροντας πως έχει «αγεφύρωτες διαφορές» με τον σύζυγό της. Σύμφωνα με το περιβάλλον της ηθοποιού, η Αντζελίνα δεν συμφωνούσε με τον τρόπο που ήθελε ο σύζυγός της να μεγαλώνει τα παιδιά με αποτέλεσμα να συγκρουστούν αρκετές φορές. Χαρακτηριστικά, μάλιστα, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η Τζολί είναι πολύ «εκνευρισμένη» με τον Pitt για το ζήτημα.

Η Τζολί κατέθεσε επίσης αίτημα να πάρει την επιμέλεια -τη φυσική, και όχι τη νομική, όπως διευκρινίζεται- των έξι παιδιών τους, ζητώντας από το δικαστή να επιτρέψει στον Μπραντ Πιτ να επισκέπτεται τα παιδιά. Η ηθοποιός δεν ζητά διατροφή ή κάποια συζυγική υποστήριξη από τον Πιτ.



Στιγμιότυπο από την τελευταία τους ταινία «By the Sea» σε σκηνοθεσία της Τζολί


Ο δικηγόρος της πασίγνωστης πρωταγωνίστριας επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του ότι η Τζολί κατέθεσε πράγματι αίτηση διαζυγίου.

«Η απόφαση αυτή ελήφθη με στόχο να παραμείνει υγιής η οικογένειά της. Η ίδια δεν θα προβεί σε δηλώσεις και ζητεί να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα της οικογένειάς της αυτή τη χρονική στιγμή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρόμπερτ Όφερ.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν τον Ιούλιο, όταν είχαν βγει για φαγητό στα γενέθλια των διδύμων τους, Knox και Vivienne, στο West Hollywood.


Εικόνες από τον γάμο τους στις 23 Αυγούστου του 2014


#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου