ΔΙΕΘΝΗ

Ινδία: Έριξε οξύ στη νύφη της γιατί μέντιουμ προέβλεψε πως θα κάνει κορίτσι!

ινδία-έριξε-οξύ-στη-νύφη-της-γιατί-μέντ-782776

Οξύ στην κοιλιά της νύφης της έριξε μία γυναίκα στην Ινδία, σε μια προσπάθειά της να κάψει το μωρό που κυοφορούσε, μετά από πρόβλεψη αστρολόγου πως το μωρό θα ήταν κορίτσι.

Το 27χρονο θύμα, που σύμφωνα με την αστυνομία στην πόλη Νελόρ της ανατολικής Ινδίας ονομάζεται S Girija κατέρρευσε όταν η πεθερά της και η κόρη της έριξαν ισχυρό οξύ στην κοιλιά της.

Οι ερευνητές πιστεύουν πως οι γυναίκες προσπάθησαν να σκοτώσουν τόσο την κοπέλα όσο και το αγέννητο παιδί της όταν μία αστρολόγος προέβλεψε πως θα ήταν κορίτσι.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε πως η πεθερά αναζητείται, ενώ ο σύζυγός της αλλά και ο πατέρας του αγένηνητου μωρού που δεν κατονομάζονται έχουν συλληφθεί για απόπειρα δολοφονίας.

Η Girija έχει ήδη μία κόρη 18 μηνών και η αστυνομία πιστεύει πως δέχθηκε επίθεση για να μην κάνει και δεύτερη κόρη.

Η επίθεση έγινε μόλις λίγες ημέρες αφότου η πεθερά της είχε συμβουλευτεί μία μάντισσα για το φύλο του μωρού, σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών εφημερίδων.

Οι γιατροί λένε πως έχουν υποστεί σοβαρά εγκαύματα πάνω από το 30% του σώματός της.

Ανώτερος αξιωματικός δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ: «Περιμένουμε την έκθεση της χημικής ανάλυσης. Φαίνεται ότι ανέμιξαν ένα χημικό προϊόν με κηροζίνη και το έχυσαν επάνω της. Αυτή τη στιγμή αναζητούμε την πεθερά της Girija».

Να σημειωθεί πως πολλοί Ινδοί από αγροτικές περιοχές πιστεύουν πως τα θηλυκά παιδιά αξίζουν λιγότερο από τα αγόρια.

Πηγή: Daily Mail

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου