ΔΙΕΘΝΗ

Ζητείται καθαρίστρια για τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ

ζητείται-καθαρίστρια-για-τα-ανάκτορα-788477

Θα θέλατε να ζήσετε στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και να εργάζεστε για την Βασίλισσα Ελισάβετ; Αν ναι, αυτή η εργασία θα μπορούσε να είναι η ιδανική για εσάς. Η Βασιλική οικογένεια της Βρετανίας ψάχνει για έναν βοηθό καθαριότητας που θα ζει στο παλάτι και θα μαθαίνει από πρώτο χέρι τα μυστικά τους.

Η οικονόμος θα πρέπει να «καθαρίζει και να φροντίζει τους εσωτερικούς χώρους και αντικείμενα όπως τα χαλιά και τα έπιπλα μέχρι τα ιστορικά αγγεία και τους αναντικατάστατους πίνακες». Ο υποψήφιος θα περνά όλη την ημέρα με τα προσωπικά βάζα και τα έργα ζωγραφικής της βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ θα φροντίζει τους καλεσμένους και θα βοηθά στις ειδικές εκδηλώσεις. Όλοι τα διάσημα πρόσωπα που θα επισκέπτονται το παλάτι, θα χρειάζονται τη βοήθειά σας.

Η ανακοίνωση της θέσης εργασίας αναφέρει: «Δεν πρόκειται για μια απλή θέση εργασίας στα οικοκυρικά. Θα εργάζεστε και θα ζείτε σε ένα εκπληκτικό και ιστορικό κτίριο, ενώ θα παρουσιάζεται τον καλύτερό σας εαυτό στους συναδέρφους, τους επισκέπτες και φυσικά, τη βασιλική οικογένεια».

Επιπλέον προσόντα που απαιτούνται για τον βοηθό καθαριότητας αναφέρονται σε κάποιον που «είναι υπερήφανος για την εργασία του» ενώ θα πρέπει να έχει «εξαιρετικές ικανότητες επικοινωνίας και διαχείρισης του χρόνου».

Ο μισθός για την θέση αυτή είναι στις 17.000 λίρες, συμπεριλαμβανομένης της διαμονής και διατροφής.

Δεν απαιτείται πείρα, αναφέρει η ανακοίνωση της θέσης εργασίας τονίζοντας πως μπορεί να είναι ένα επιπλέον συν αλλά χωρίς να είναι απαραίτητη. «Ενδιαφερόμαστε περισσότερο για τις εξαιρετικές ικανότητές σας σε ομάδες εργασίας».

Ο βοηθός καθαριότητας θα δικαιούται άδεια 33 ημερών, ένα ολοκληρωμένο πακέτο παροχών καθώς 15% εργοδοτική εισφορά σε συνταξιοδοτικό πρόγραμμα.

Πηγή: Telegraph

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου