ΔΙΕΘΝΗ

Πανικός στο αεροδρόμιο του L.A από άνδρα ντυμένο Ζορό

πανικός-στο-αεροδρόμιο-του-l-a-από-άνδρα-790301

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο του Λος Αντζελες μετά από αναφορές για πυροβολισμούς που αποδείχτηκε ότι ήταν δυνατός θόρυβος από άνδρα ντυμένο Ζορό!. Οι αρχές έδωσαν εντολή για την εκκένωση του αεροδρομίου.

Για περίπου δυο ώρες επικράτησε πανικός σε όλα τα terminal και ειδικά στο 8, όπου άνθρωποι κρύφτηκαν σε καφέ και σε τουαλέτες. Στο αεροδρόμιο έσπευσε αμέσως η αστυνομία και οι δυνάμεις της αντιτρομοκρατικής. Ολες οι πτήσεις ανεστάλησαν προσωρινά.

Mε νεότερη ανάρτησή της στο Twitter η αστυνομία του Λος Αντζελες ενημερώνει ότι οι αναφορές για πυροβολισμούς στο αεροδρόμιο ήταν «μόνο δυνατοί θόρυβοι, δεν υπήρχαν ούτε θύματα ούτε πυροβολισμοί».

Η αστυνομία του αεροδρομίου στο Λος Άντζελες γνωστοποίησε με ανάρτησή της της στο Twitter ότι ερευνά μη επιβεβαιωμένες αναφορές για πυροβολισμούς στο διεθνές αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

Σε δεύτερη ανάρτησή της, η αστυνομία ανέφερε ότι διεξάγονται έρευνες στο αεροδρόμιο κι ότι λαμβάνονται όλα τα μέτρα για τη δημόσια ασφάλεια. Παράλληλα, σύστηνε στους πολίτες, να παραμείνουν ήρεμοι.

Οι αστυνομικοί είχαν κλείσει τις ζώνες αναχωρήσεων κι αφίξεων στο κεντρικό συγκρότημα του αεροδρομίου.

(thetoc.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου