ΔΙΕΘΝΗ

Η Μαριόν Λε Πεν θα καταταγεί στο στρατό για να πολεμήσει το Ισλάμ

η-μαριόν-λε-πεν-θα-καταταγεί-στο-στρατό-809344

Στο στρατό αποφάσισε να καταταγεί η Μαριόν Λε Πεν, η 26χρονη ανιψιά της ηγέτιδος του κόμματος Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λε Πέν, παροτρύνοντας τους συμπατριώτες της να ενταχθούν στο στρατό, σε μια σειρά από tweets μετά τον αποκεφαλισμό ενός ιερέα στην Νορμανδία χθες το πρωί.

Αντιδρώντας στο περιστατικό, η Λε Πεν αποφάσισε να στείλει το νέο της μήνυμα μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, λίγες μόλις ημέρες μετά την πρώτη της ανάρτηση μετά τις επιθέσεις στη Νίκαια.

Όπως δήλωσε την Κυριακή: «Είτε θα σκοτώσουμε τον Ισλαμισμό, ή θα μας σκοτώνει ξανά και ξανά. Είστε μαζί μας και κατά του ισλαμισμού, ή είστε εναντίον μας και μαζί με τον ισλαμισμό… Εκείνοι που επιλεγούν το status quo γίνονται συνένοχοι με τους εχθρούς μας».

Τα χθεσινά της σχόλια προαναγγέλλουν επίσης τη νέα δράση που αναλαμβάνει το κόμμα της κατά του ισλαμισμού και της απειλής που αντιμετωπίζουν οι απλοί Γάλλοι πολίτες.

Όπως έγραψε: «Αντιμέτωπη με την απειλή που βαραίνει τη Γαλλία, αποφάσισα να ενταχθώ στο στρατό. Καλώ όλους τους νέους πατριώτες να κάνουν το ίδιο» ενώ ακολούθησε άλλο μήνυμα που έγραφε: «Στη Δύση όπως και στην Ανατολή, οι Χριστιανοί πρέπει να σηκωθούν για να αντισταθούν στο Ισλάμ!».

Και πρόσθεσε: «Σκοτώνουν τα παιδιά μας, δολοφονώντας τους αστυνομικούς και σφαγιάζοντας τους ιερείς μας. Ξυπνήστε!».

Η Μαριόν Λε Πεν, έχει γίνει όλο και πιο σημαντική φιγούρα στο κόμμα της και στη γαλλική πολιτική τον τελευταίο καιρό.

Σε συνέντευξή της στην Telegraph, τόνισε πως το ριζοσπαστικό Ισλάμ είναι σε πλήρη αντίθεση με το γαλλικό κοσμικό τρόπο ζωής, δηλώνοντας: «Η κληρονομιά της πίστης μας συνδέεται με τα εγκόσμια και πάντα θα το υπερασπίζομαι. Είναι τελείως αντίθετη με την ριζοσπαστική ισλαμική πίστη, που επιδιώκει να μπει όλο και περισσότερο στη δημόσια ζωή».

Και συνέχισε: «Οι επιθέσεις που έλαβαν χώρα στη Γαλλία, στο Μπατακλάν (στο Παρίσι τον περασμένο Νοέμβριο) πραγματοποιήθηκαν από τρομοκράτες που διείσδυσαν στην Ευρώπη με το πλήθος των μεταναστών που φτάνουν από την Ελλάδα. Η ελεύθερη διακίνηση εμπορευμάτων και ανθρώπων είναι ένας τρόπος σίτισης της τρομοκρατίας. Η μεταναστευτική πολιτική της Γαλλίας συνέβαλε στην έκρηξη του ριζοσπαστικού Ισλάμ εδώ αλλά και στη γένεση αυτών των τρομοκρατών που γεννιούνται στη Γαλλία».

Ως αφοσιωμένη Καθολική, υπερασπίζεται τα σχόλια που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό στα οποία είχε δηλώσει: «το Ισλάμ δεν θα πρέπει να έχει τον ίδιο δημόσιο χώρο όπως ο καθολικισμός. Έχουμε παραδόσεις, πολιτιστικές επιρροές που είναι χριστιανικές. Η Γαλλία δεν είναι μια ισλαμική χώρα και το Ισλάμ δεν θα έπρεπε να έχει την ίδια θέση στη δημόσια ζωή».

(ethnos.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου