ΔΙΕΘΝΗ

Αρχισαν τα παρατράγουδα με το Pokemon Go. Πυροβόλησαν δύο νεαρούς

αρχισαν-τα-παρατράγουδα-με-το-pokemon-go-πυροβ-814116

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών όταν ένας άντρας άνοιξε πυρ σε δύο νεαρούς που έπαιζαν Pokemon Go επειδή τους πέρασε για διαρρήκτες.

Οι δύο νεαροί, 19 και 16 ετών, γύριζαν με το αυτοκίνητο σε μία γειτονιά στη μιάμιση το βράδυ κυνηγώντας Pokemon, όταν ένας άντρας βγήκε από το σπίτι του και τους πυροβόλησε.

Λίγο πριν τους πυροβολισμούς, ο ένας νεαρός ρώτησε τον άλλο «Τον έπιασες;», με τον φίλο του να του απαντά «Ναι, εσύ;».

Το περιστατικό αναφέρθηκε στην αστυνομία το επόμενο πρωί όταν η μητέρα του ενός αγοριού είδε τα σημάδια από τους πυροβολισμούς στις ρόδες, το τασί και το φτερό του αυτοκινήτου.

Τα δύο παιδιά ανέπτυξαν ταχύτητα και έφυγαν από το σημείο όταν ο άντρας άρχισε να πυροβολεί.

Σύμφωνα με τον σερίφη της κομητείας του Flagler, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που πυροβόλησε εναντίον των παιδιών, ξύπνησε όταν άκουσε θόρυβο και παρατήρησε έξω από την οικία του ένα αυτοκίνητο σταματημένο. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού νόμισε ότι άκουσε κάποιον να λέει «πήρες τίποτα;», ενώ η αναφορά λέει ότι στη συνέχεια βγήκε μπροστά στο όχημα ζητώντας να μην μετακινηθεί. Το αυτοκίνητο όμως ανέπτυξε ταχύτητα και τον ανάγκασε να πέσει στο οδόστρωμα. «Επειδή πίστευε ότι το όχημα προσπαθούσε να τον χτυπήσει, αποφόρτισε το όπλο του πάνω σε αυτό», ενημέρωσε ο σερίφης.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου