ΔΙΕΘΝΗ

Έγινε πατροκτόνος με μια μπουνιά

έγινε-πατροκτόνος-με-μια-μπουνιά-819981

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 53χρονος Mark English που έπεσε νεκρός μετά από μια μπουνιά που δέχτηκε από τον 25χρονο γιο του.

Ο Mark English έπεσε σε κώμα μετά τη γροθιά που δέχτηκε από τον γιο του Morgan Isles-English στη μέση του δρόμου στο Brisbane και πέθανε τελικά στο νοσοκομείο. Οι δύο άντρες, σύμφωνα με τις αρχές, διαπληκτίστηκαν και τότε ο γιος χτύπησε τον πατέρα του στο πρόσωπο.

Ο 53χρονος πέθανε την Τρίτη στο νοσοκομείο και πλέον εξετάζεται οι αρχικές κατηγορίες κατά του γιου του για πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών να αναβαθμιστούν. Σύμφωνα με το Brisbane Times οι δύο άντρες είχαν να μιλήσουν για 4 χρόνια πριν από το τραγικό περιστατικό.

Ο Mark English χτυπήθηκε και έπεσε με το πρόσωπο στον δρόμο ενώ η σύντροφός του Varri Telfer του έδωσε τις πρώτες βοήθειες μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με απειλητικά για τη ζωή του τραύματα και οι γιατροί τον έβαλαν σε τεχνητό κώμα.

Μετά τον καυγά ο γιος του έφυγε από το σημείο, αλλά συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας και οδηγήθηκε στο δικαστήριο. “Σ’ αγαπώ μαμά” είπε στη μητέρα του που του απάντησε “και εγώ”, με τη γυναίκα να αρνείται να σχολιάσει το τραγικό γεγονός όταν την προσέγγισαν τα μέσα ενημέρωσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου