ΔΙΕΘΝΗ

Πα-τέρας βίαζε και εξέδιδε σε σαδομαζοχιστικά όργια την 11χρονη κόρη του!

πα-τέρας-βίαζε-και-εξέδιδε-σε-σαδομαζο-827071

Ο αρρωστημένος εγκέφαλος του πατέρα της 11χρονης τον έφτασε μέχρι του σημείου να πει προς το δικαστήριο: “Θα είμαι ειλικρινής. Ήταν διασκεδαστικό όσο κράτησε αλλά ξέφυγε από τα όρια”. Οι λεπτομέρειες των όσων τράβηξε το ανήλικο σπλάχνο του σοκάρουν και προκαλούν αποτροπιασμό

Σοκάρουν τα όσα ξεστόμισε στις αρχές ένας πατέρας που κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη από την ηλικία των 11 ετών.

Ο πατέρας ξεκίνησε να κακοποιεί την κόρη του από τα 11 της χρόνια και αργότερα άρχισε να τη δίνει σε άλλους άντρες να τη βιάζουν για 2 χρόνια. Έβαζε αγγελίες σε ιστοσελίδες όπως το Craiglist και προσκαλούσε άλλους παιδεραστές να την κακοποιήσουν σεξουαλικά και να τη ναρκώσουν.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε 22 χρόνια φυλακή στη δυτική Αυστραλία, με την υπόθεση να συγκλονίζει την αστυνομία και τους δικαστικούς. Μια φορά είχε μάλιστα τραβήξει βίντεο από έναν άλλο άντρα και τον ίδιο να κακοποιούν το ανήλικο κορίτσι ενώ ήταν αλυσοδεμένο στο κρεβάτι. Της είχαν καλύψει το πρόσωπο και της είχαν φορέσει κολάρο σκύλου.

Το θύμα φαίνεται να παλεύει και να ουρλιάζει “σταμάτα, σε παρακαλώ μπαμπά”. Το κύκλωμα παιδεραστίας αποκαλύφθηκε πέρυσι και 8 άντρες έχουν κατηγορηθεί για πάνω από 500 αδικήματα. Όταν ανακρίθηκε από τις αρχές, τους είπε ότι λυπάται αλλά σόκαρε τους πάντες με αυτά που είπε στη συνέχεια. “Θα είμαι ειλικρινής. Ήταν διασκεδαστικό όσο κράτησε αλλά ξέφυγε από τα όρια”.

Πηγή: Mirror

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου