LIFE STYLE

Πωλείται το διαμέρισμα της Μέριλιν Moνρόε στο Μανχάταν

πωλείται-το-διαμέρισμα-της-μέριλιν-moνρ-828353

Το σπίτι όπου έζησε η Μέριλιν Μονρόε στα τέλη της δεκαετίας του 1950 βρίσκεται προς πώληση, έναντι περίπου 6 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για ένα ρετιρέ που βρίσκεται στην Satton Place, στο ανατολικό τμήμα του Μανχάταν. Εκτός από την Μονρόε, που έζησε σ’ αυτό με τον τότε σύζυγό της, θεατρικό συγγραφέα, Άρθουρ Μίλερ, το σπίτι κατοικήθηκε από πολλούς διάσημους, μεταξύ των οποίων, τον σχεδιαστή μόδας Μπιλ Μπλας, τον τραγουδιστή Μπόμπι Σορτ και πιο πρόσφατα από την πριγκίπισσα της Σουηδίας.

Τα 204 τετραγωνικά μέτρα του ρετιρέ περιλαμβάνουν δύο υπνοδωμάτια με τα μπάνια τους και με θερμαινόμενα δάπεδα, μία μοντέρνα κουζίνα με πάσο κι ένα σολάριουμ στον ξενώνα.

Επιπλέον αυτό το, προπολεμικής κατασκευής, διαμέρισμα προσφέρει εκπληκτική θέα στον ποταμό East και την 59η Street Bridge, ενώ διαθέτει και μια υπέροχη βεράντα.

Το ασανσέρ οδηγεί κατευθείαν στο εσωτερικό του διαμερίσματος, που συνδέεται με ένα καταπληκτικό σαλόνι με τζάκι, μεγάλα παράθυρα και ξύλινα πατώματα.

Η κουζίνα, όπως και όλο το σπίτι έχει ανακαινιστεί πλήρως και μάλιστα πρόσφατα. Η ανακαίνιση του διαμερίσματος κράτησε περίπου δύο χρόνια.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου