AROUND THE WEB

ΗΠΑ: Δασκάλα έμεινε έγκυος από 13χρονο μαθητή

ηπα-δασκάλα-έμεινε-έγκυος-από-13χρονο-μ-839492

Σε αναζήτηση μιας 24χρονης δασκάλας από το Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών βρίσκονται οι αρχές, καθώς, σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου, έμεινε έγκυος κατά την διάρκεια πολύμηνης σχέσης της με έναν 13χρονο μαθητή.

Η Αλεξάντρια Βέρα δήλωσε στην αστυνομία πως αρχικά αντιστάθηκε στο αγόρι που είχε ως μαθητή στο μάθημα των αγγλικών κατά την έναρξη του σχολικού έτους στο Γυμνάσιο Stovall στο Harris County.

Όμως, σύμφωνα με έγγραφα του τοπικού δικαστηρίου, ένας αστυνομικός του σχολείου δήλωσε πως η Βέρα είχε παραδεχθεί πως είχε σχέση με τον μαθητή από τον Σεπτέμβριο του 2015 μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου 2016, κατά την διάρκεια του οποίου «έκαναν σεξ σε καθημερινή βάση».

Οι εισαγγελείς σκοπεύουν να χρεώσουν την Βέρα με το αδίκημα της Συνεχούς Σεξουαλικής Κακοποίησης Παιδιού, η οποία επιφέρει ποινή 25 ετών σύμφωνα με το δίκαιο του Τέξας.

Όμως σύμφωνα με το τοπικό ειδησεογραφικό σταθμό KPRC, οι αξιωματούχοι που πήγαν στο σπίτι της με ένταλμα σύλληψης δήλωσαν πως είχε φύγει από το σπίτι και το πρόσωπο που απάντησε στην πόρτα δεν ήξερε πού είχε πάει.

Η 24χρονη δασκάλα φέρεται να παραδέχθηκε τη σχέση όταν ήρθε αντιμέτωπη με την διευθύντρια του σχολείου Έλσα Ράιτ, αλλά πρόσθεσε πως οι γονείς του αγοριού είχαν «αποδεχθεί τη σχέση τους» και την είχαν προσκαλέσει να παρεβρεθεί σε οικογενειακές συγκεντρώσεις ως «φίλη» του. Μάλιστα είχαν ενημερωθεί για την εγκυμοσύνη και ήταν «πολύ υποστηρικτικοί και ενθουσιασμένoi με το μωρό».

Independent/ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου