AROUND THE WEB

ΗΠΑ: Ακύρωσε το γάμο αλλά έκανε το τραπέζι σε φτωχές οικογένειες

ηπα-ακύρωσε-το-γάμο-αλλά-έκανε-το-τραπέ-8222

Μια γυναίκα στη Νέα Υόρκη, που ακύρωσε το γάμο της λόγω διαφωνίας για το προγαμιαίο συμβόλαιο που της ζητούσε να υπογράψει ο μέλλων σύζυγός της, έκανε το τραπέζι σε άπορες οικογένειες.

Η Γιούρι Σαν θα παντρευόταν το Σάββατο και η γαμήλια δεξίωση είχε προγραμματιστεί να γίνει στο Harold Pratt House της Νέας Υόρκης.

Ωστόσο, αρνήθηκε να υπογράψει το προγαμιαίο συμβόλαιο πριν από δύο μήνες και χώρισε, αλλά δεν μπορούσε να πάρει πίσω την προκαταβολή των 8.000 δολαρίων που είχε δώσει για την δεξίωση.

Η Σαν, απόφοιτος του Πρίνστον που εργάζεται ως στέλεχος ασφαλιστικής, αρνήθηκε να αποκαλύψει το όνομα του πρώην μνηστήρα της. Δήλωσε στην New York Post: «Δεν θέλω να υπογράφω πράγματα με τα οποία δεν αισθάνομαι άνετα. Τρεις εβδομάδες αργότερα, είχα αυτή την ιδέα».

Η Σαν συνεργάστηκε με το Στρατό Σωτηρίας για να οργανώσει το γεύμα την Ημέρα της Μητέρας. «Ένιωσαν πολύ όμορφα που μπόρεσα να προσφέρω έστω και αυτό σε αυτές τις οικογένειες. Οι καλεσμένοι μου ένιωσαν πολύ πιο όμορφα από τους καλεσμένους του γάμου. Δεν χρειαζόταν καν να ετοιμάσουν γαμήλια δώρα».

Sky News/ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου