ΔΙΕΘΝΗ

Ξύπνησε μετά από 8 μήνες σε κώμα και κατήγγειλε τον φίλο της για ξυλοδαρμό

ξύπνησε-μετά-από-8-μήνες-σε-κώμα-και-κατ-74575

Τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης τον παρουσίαζαν ως «ήρωα», περνώντας 8 μήνες στο πλευρό της φίλης του στο νοσοκομείο όσο αυτή βρισκόταν σε κώμα πληρώνοντας μάλιστα 27.000 ευρώ για θεραπεία. Τώρα η φίλη του που ξύπνησε από το κώμα τον καταγγέλλει για τον βίαιο ξυλοδαρμό της.

Ο 25χρονος Liu Fenghe παρέμενε στο πλευρό της 22χρονης Lin Yingying επί 8 μήνες όσο αυτή βρισκόταν σε κώμα μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι το 2014.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης εξήραν τον Liu, περιγράφοντάς τον ως τον «τέλειο σύντροφο» αφού δανείστηκε χιλιάδες ευρώ για να βοηθήσει στην θεραπεία της Lin.

Ωστόσο, μόλις η Lin ξύπνησε από το κώμα, τον κατηγόρησε για την πρόκληση των τραυματισμών της με έναν πλάστη μετά από διαφωνία που είχαν για το …καμένο ψωμί. Ισχυρίζεται επίσης ότι ο Liu της είχε επιτεθεί σε πολλές ακόμη περιπτώσεις.

Το ζευγάρι διατηρούσε ένα αρτοποιείο στην πόλη Ντάλιαν.

Η Lin ανέκτησε τις αισθήσεις της μετά από 10 μήνες, αλλά δεν κατονόμασε τον ένοχο αμέσως καθώς φοβόταν πάρα πολύ τις επιπτώσεις.

Ισχυρίζεται μάλιστα, πως ο Liu έμεινε στο πλευρό της και πλήρωσε για την θεραπεία λόγω ενοχών και τύψεων, παρά από αγάπη.

Ο πατέρας της έχει ενημερώσει ήδη τις αρχές σχετικά με τις κατηγορίες της Lin.

Telegraph/ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου