ΔΙΕΘΝΗ

H σύζυγος Τραμπ δεν εγκρίνει τον τόνο του Ντόναλντ, αλλά… «ενήλικας είναι»

h-σύζυγος-τραμπ-δεν-εγκρίνει-τον-τόνο-το-84397

Η Μελάνια Τραμπ δεν βγαίνει (πλέον) πολύ στις κάμερες, όμως εκπομπή του CNN «κατάφερε» να της πάρει συνέντευξη για την υποψηφιότητα του συζύγου της, Ντόναλντ, λίγο πριν τη Σούπερ Τρίτη.

Η σύζυγος φρόντισε να σημειώσει ότι δεν συμφωνεί πάντα με τον τόνο που εκφράζεται ο υποψήφιος, όμως σε τελική ανάλυση «είναι ενήλικας και γνωρίζει τις συνέπειες» -ενώ σημείωσε πως ο Τραμπ δεν έχει πρόβλημα με τους μετανάστες.

Η Μελάνια Τραμπ, που είχε γεννηθεί στην πρώην Γιουγκοσλαβία (σε μέρος που σήμερα ανήκει στη Σλοβενία), ανέφερε στη συνέντευξή της πως πολλές φορές διαφωνεί με το ύφος που χρησιμοποιεί στην προεκλογική του εκστρατεία ο Τραμπ και με την «άσεμνη γλώσσα».

Ο λόγος είναι ότι «την επόμενη ημέρα θα τον πιάσουν όλα τα ΜΜΕ». «Αλλά είμαστε και οι δύο ενήλικες, γνωρίζει τις συνέπειες» λέει η Μελάνια.

Ανέφερε ως συγκεκριμένο παράδειγμα το περιστατικό με την επανάληψη χυδαίας έκφρασης που είχε φωνάξει μία οπαδός του Τραμπ σε συγκέντρωση, χαρακτηρίζοντας δειλό τον Τεντ Κρουζ. Υπογράμμισε πως ο Τραμπ απλώς επανέλαβε την λέξη («pussy») που είχε πει η οπαδός του.

Η Μελάνια Τραμπ φρόντισε επίσης να σημειώσει ότι ο σύζυγός της δεν έχει πρόβλημα με τους νόμιμους μετανάστες.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου