AROUND THE WEB

Την παρενοχλούσε ο κουνιάδος της, του έκοψε το πέος & το πήγε στην αστυνομία

την-παρενοχλούσε-ο-κουνιάδος-της-του-έ-107954

Ιστορία εκδίκησης που μας έρχεται από την Ινδία, όπου οι βιασμοί γυναικών και οι σεξουαλικές επιθέσεις εξακολουθούν να είναι καθημερινό φαινόμενο παρά τις ακτιβιστικές δράσεις και τις αντιδράσεις της διεθνούς κοινότητας.AdTech Ad

Μια 32χρονη Ινδή από το Μαντία Πραντές της κεντρικής Ινδίας, έμενε μαζί με τα τρία της παιδιά στο σπίτι του κουνιάδου της, αφού ο σύζυγός της εργαζόταν 700 μίλια μακριά, στο κρατίδιο Μαχαράστρα.

Όπως ισχυρίζεται η ίδια, ο κουνιάδος της είχε αποπειραθεί επανειλημμένα να τη βιάσει και εκείνη προσπαθούσε με κάθε τρόπο να τον αποφύγει. Μια μέρα προσποιήθηκε πως ήθελε να συναινέσει στις ερωτικές του επιθυμίες και σε ανύποπτη στιγμή, το έκοψε το πέος με δρεπάνι.

Η 32χρονη πήγε στο αστυνομικό τμήμα μαζί με τα παιδιά της και με το κομμένο μόριο του κουνιάδου της, το οποίο παρουσίασε σαν “αποδεικτικό στοιχείο”, όπως αναφέρουν οι Times of India. Ισχυρίστηκε πως αυτός ήταν ο μόνος τρόπος για να τον σταματήσει.

Περιπολικά μαζί με ασθενοφόρο έσπευσαν αμέσως στο οίκημα για ιατρική βοήθεια στον άνδρα, και όταν έφτασαν τον βρήκαν απαγχονισμένο. Ο κουνιάδος της νεαρής Ινδής, είχε κρεμαστεί σε ένα δέντρο δίπλα από το σπίτι του.

Η γυναίκα κρατείται και θα δικαστεί με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Αναμένεται ωστόσο να της αναγνωριστούν ελαφρυντικά. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, Abid Khan, “πρόκειται για μια σπάνια υπόθεση βιασμού και πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω έτσι ώστε να φτάσουμε σωστά στο κατηγορητήριο”.

Όπως αναφέρουν οι Times of India, στην Ινδία ο αριθμός των βιασμών βρίσκεται σε κατακόρυφη αύξηση. Μόνο το 2014 καταγράφηκαν 33.707 περιπτώσεις βιασμού σε όλη την Ινδία, κάτι που συνεπάγεται αύξηση της τάξης του 9%.

news247.gr
Χρήστος Δεμέτης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου