ΔΙΕΘΝΗ

Εφυγε χωρίς παλτό από πάρτι και πέθανε από το ψύχος

εφυγε-χωρίς-παλτό-από-πάρτι-και-πέθανε-141046

Παγωμένη και νεκρή βρέθηκε μια 21χρονη κοπέλα στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ, η οποία το προηγούμενο βράδυ είχε φύγει σε κατάσταση μέθης από πάρτι φορώντας μόνο ένα σορτσάκι και ένα ελαφρύ μπλουζάκι ενώ επικρατούσαν θερμοκρασίες πολύ κάτω από το μηδέν.

Η Elizabeth Luebke βρέθηκε νεκρή από περαστικό στις 9 το πρωί τη επομένης μόλις μερικά τετράγωνα μακριά από το σπίτι όπου γινόταν ένα πάρτι. Φορούσε μόνο ένα σορτσάκι και ένα εξώπλατο τοπ μπλουζάκι. Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, η νεαρή πέθανε από το κρύο αφού οι θερμοκρασίες εκείνη την ημέρα στην περιοχή κυμαίνονταν μεταξύ -23 με -27 βαθμοί Κελσίου.

Μια φίλη της κοπέλας, που βρισκόταν στο ίδιο πάρτι δήλωσε στα ΜΜΕ ότι η Elizabeth βγήκε τρέχοντας από το πάρτι καθώς είχε εκνευριστεί με έναν άλλο φίλο τους. «Οταν έφυγε από εδώ ήταν πραγματικά, πραγματικά πολύ μεθυσμένη και βγήκε στο δρόμο σαν σίφουνας», δήλωσε.

Στον οργανισμό της βρέθηκε ποσότητα αλκοόλ 0.4 ενώ στο παρελθόν είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο σε κατάσταση μέθης καθώς είχε λιποθυμήσει σε μπαρ.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου