ΔΙΕΘΝΗ

Χίλια μέλη της Κου-Κλουξ-Κλαν θα αποκαλύψουν οι Anonymous

χίλια-μέλη-της-κου-κλουξ-κλαν-θα-αποκαλ-258714

Ενα νέο μέτωπο, αυτην την φορά εναντίον της ρατσιστικής οργάνωσης Κου Κλουξ Κλαν ανοίγουν οι Anonymous.

Σύμφωνα με τον λογαριασμό Twitter που δημιουργήθηκε ειδικά για την συγκεκριμένη επιχείρηση των ακτιβιστών,η ομάδα των χάκερς ήταν απασχολημένη δουλεύοντας όλο το χρόνο για να βρουν στοιχεία για την ταυτότητα περίπου χιλίων μελών της οργάνωσης.

«Δεν σταματήσαμε να σας παρακολουθούμε»

«Κου Κλουξ Κλαν, ποτέ δεν σταματήσαμε να σας παρακολουθούμε», λέει η ομάδα σε πρόσφατη ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο.

“Μετά από στενή παρακολούθηση για τόσο πολύ καιρό, αισθανόμαστε σίγουροι ότι το να εφαρμόσουμε διαφάνεια στα οργανωτικά σας κύτταρα είναι η σωστή και απλά η κατάλληλη πορεία δράσης. Είστε αποτρόπαιοι. Εγκληματικοί. Είστε κάτι περισσότερο από εξτρεμιστές. Είστε κάτι περισσότερο από ό, τι μια ομάδα μίσους.Μπορείτε να λειτουργήσετε πολύ περισσότερο σαν τρομοκράτες και θα πρέπει να αναγνωριστείτε ως τέτοιοι

Και αστυνομικοί στην τρομοκρατική οργάνωση

Πέρυσι, οι Anonymous παραβίασαν έναν από τους επίσημους διαδικτυακούς λογαριασμούς της ΚΚΚ καθώς ορισμένα μέλη της οργάνωσης απειλούσαν να επιτεθούν στους διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν στο Φέργκιουσον για την χρήση αστυνομικής βίας που οδήγησε στον θάνατο του 18χρονου Μάικλ Μπράουν. Οπως είχαν αποδείξει οι Anonymous, ορισμένοι άνδρες της αστυνομικής διεύθυνσης του Φέργκιουσον ανήκαν στην τρομοκρατική οργάνωση.

thetoc.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου