ΔΙΕΘΝΗ

Ροζ σκάνδαλο: Έγκυος από τον πατέρα Γεώργιο η 45χρονη

ροζ-σκάνδαλο-έγκυος-από-τον-πατέρα-γεώ-283213

“Πληγωμένη” από την συμπεριφορά του π. Γεωργίου Πασσιά δηλώνει η Έθελ Μπουζάλας, για την οποία επιβεβαιώνεται ότι έχει μείνει έγκυος. Τι ισχυρίζεται για τα 30.000 δολάρια και πώς απαντά ο σύζυγός της.

“Νοιώθω ότι ο π. Γεώργιος με χρησιμοποίησε. Ο μεγάλος γιος μου τον αγαπάει πολύ και θα πρέπει να του πω την αλήθεια. Πραγματικά, δεν ξέρω αν αυτά που έκανε με εμένα τα έχει κάνει και με άλλες γυναίκες”. Με αυτά τα λόγια, η 45χρονη πρώην Διευθύντρια του Σχολείου της Ενορίας Αγίου Σπυρίδωνα Ουάσιγκτον Χάιτς, Έθελ Μπουζάλας, περνά στην αντεπίθεση και στρέφει τα βέλη της εναντίον του ιερέα που αποτελούσε κάτι παραπάνω από… “πλατωνικό έρωτα”.

“Βιώνω τις συνέπειες του σκανδάλου μόνη μου, ενώ αυτός παραμένει κρυμμένος. Η αδερφή μου θεωρεί ότι χρησιμοποιήθηκα και έγινα εξιλαστήριο θύμα για τα χρήματά μου και πιστεύει ότι δεν είμαι η πρώτη που της συνέβη αυτό. Δεν έχω πληγωθεί έτσι στην ζωή μου”, συνεχίζει η Μπουζάλας, βάσει ενός email που αποδίδεται στην ίδια και δόθηκε στην δημοσιότητα από την New York Post.
Το ροζ βίντεο του Έλληνα ιερέα της Νέας Υόρκης

Στην συνέχεια, γίνεται αναφορά στο θέμα που έχει προκύψει με την “τρύπα” των 30.000 δολαρίων στο Ταμείο της Ενορίας, τα οποία και η ίδια η Μπουζάλας παραδέχεται ότι αφαίρεσε, έχοντας πρόσβαση με την ιδιότητα του ταμία. Η ίδια λοιπόν υποστηρίζει ότι πήρε τα χρήματα ως αποπληρωμή μιας ταμειακής διευκόλυνσης που έκανε ο σύζυγός της στο Ταμείο της Ενορίας, κάτι που σημαίνει ότι δεν τίθεται θέμα υπεξαίρεσης.

Ξεκαθαρίζει όμως ότι η ταμειακή αυτή διευκόλυνση έγινε με καταβολή μετρητών, χωρίς να υπάρχει κάποια επιταγή ως απόδειξη. Από την πλευρά της όμως η Αρχιεπισκοπή ζητά να προσκομιστούν επιπλέον έγγραφα, ειδάλλως τα 30.000 δολάρια θα πρέπει να επιστραφούν, τουλάχιστον μέχρι να αποδειχθεί ο ισχυρισμός της Αρχιεπισκοπής. Σε διαφορετική περίπτωση, ξεκαθαρίστηκε ότι θα γίνει καταγγελία στις Αρχές. Οπως αναφέρει η NY POST, η Αρχιεπισκοπή αναμένει επιστροφή του ποσού εντός της εβδομάδας, για να κινήσει στην συνέχεια τις απαραίτητες διαδικασίες.

Στην αντίπερα όχθη, ο Τομ Μπουζάλας, σύζυγος της Έθελ, έσπασε την σιωπή του και δήλωσε ότι, παρά τις επιπτώσεις του συμβάντος στην σχέση του με την σύζυγό του, εξακολουθεί να την αγαπάει. Μάλιστα, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του π. Γεώργιου Πασσιά, τον οποίο κατηγόρησε ότι “χάλασε το μυαλό της γυναίκας του” (σ.σ. χρησιμοποίησε άλλο ρήμα που δεν μπορεί να μεταφερθεί) χαρακτηρίζοντάς τον “απάνθρωπο” και τονίζοντας ότι παρουσιάζει διαταραγμένη συμπεριφορά.

Από την πλευρά τους, μέλη της Κοινότητας του Αγίου Σπυρίδωνα ζητούν να ξεκινήσει έρευνα από τον Γενικό Εισαγγελέα, ενώ από όλες τις πηγές επιβεβαιώνεται ότι η Μπουζάλας κυοφορεί τον καρπό του έρωτά της με τον π. Γεώργιο!

Πηγή: newgreektv

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου