AROUND THE WEB

Σκυλί στάθηκε επί μία εβδομάδα δίπλα σε παγιδευμένο σύντροφό του!

σκυλί-στάθηκε-επί-μία-εβδομάδα-δίπλα-σ-319623

Η ιστορία κάνει σήμερα τον γύρο του Διαδικτύου, έχοντας δημιουργήσει αίσθηση σε ζωόφιλους και μη. Και αφορά την ιστορία δύο μικρών σκυλιών, τον Τίλι και την Φοίβη που είχαν χαθεί για σχεδόν μία εβδομάδα. Στην αναζήτησή τους, μπήκε και μία μη κερδοσκοπική φιλοζωική εταιρία, η οποία έψαξε κάθε γωνιά του νησιού Vashon στην Ουάσινγκτον.

Η εταιρία αυτή ανταποκρίθηκε σε ένα μήνυμα που έφθασε στην ιστοσελίδα της στο Facebook από κάποιους ανθρώπους που έμεναν σε συγκεκριμένη περιοχή του νησιού, που έλεγαν ότι ένα μικρό σκυλί πλησιάζει τα σπίτια τους, και όταν αυτοί πηγαίνουν προς το μέρος τους, αυτό τρέχει πίσω προς το δάσος.

Η οργάνωση έστειλε μέλη της στο συγκεκριμένο σημείο, και όταν άρχισαν το ψάξιμο στο δάσος, βρήκαν τελικά τον Τίλι να κάθεται δίπλα σε μία δεξαμενή, μέσα στην οποία ήταν παγιδευμένη η σύντροφός του Φοίβη.

Και είχε μείνει εκεί για πάνω από μία εβδομάδα, διακινδυνεύοντας και την δική του ζωή μαζί με εκείνη της παγιδευμένης Φοίβης, που είχε φτάσει πλέον στα όρια της εξάντλησης από την πείνα και την δίψα.

Η ιστορία των δύο σκυλιών έχει συγκινήσει όλους του ζωόφιλους στον κόσμο, και έχει γίνει viral σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου