ΔΙΕΘΝΗ

Δύο Αμερικανίδες έστησαν «fight club για μωρά» σε νηπιαγωγείο και διαμοιράζονταν τα βίντεο με τις «μάχες»

δύο-αμερικανίδες-έστησαν-fight-club-για-μωρά-348587

Δύο γυναίκες στο Νιου Τζέρσι των Ηνωμένων Πολιτειών συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι είχαν στήσει μια «λέσχη ξύλου» στο νηπιαγωγείο όπου δούλευαν.

Η 22χρονη Erika Kenny και η 28χρονη Chanese White φέρονται να ενθάρρυναν τα παιδιά να χτυπούν το ένα το άλλο στον παιδότοπο του νηπιαγωγείου Lightbridge Academy. Πολλές φορές κατέγραφαν τις «μάχες» με τα κινητά τους και διαμοιράζονταν τα βίντεο μέσω της δημοφιλούς εφαρμογής Snapchat.

Σύμφωνα με το CBS New York, θύματα ήταν δώδεκα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, από τεσσάρων έως έξι ετών, που έριχναν το ένα το άλλο στο πάτωμα και μάχονταν.

Οι κατηγορίες αφορούν τις τελευταίες δύο εβδομάδες του Αυγούστου, όμως οι αρχές διερευνούν το κατά πόσο το «fight club για μωρά», όπως αποκαλείται από τα ξένα μέσα ενημέρωσης, είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα.

Οι δύο γυναίκες κατηγορούνται για κακοποίηση ανηλίκων τετάρτου βαθμού, ενώ η Kenny είναι αντιμέτωπη και με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο. Η τελευταία κινδυνεύει να καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών.

huffingtonpost.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου