ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Κροταλίας δάγκωσε 36χρονο που πήγε να βγάλει selfie μαζί του

ηπα-κροταλίας-δάγκωσε-36χρονο-που-πήγε-360685

Ο Άλεξ Γκόμεζ, ένας 36χρονος άνδρας από το Λέικ Έλσινορ της Καλιφόρνια κινδυνεύει να χάσει το χέρι του ως αποτέλεσμα του δαγκώματος ενός φιδιού, με το οποίο είχε προσπαθήσει την περασμένη Δευτέρα να βγάλει… μία selfie!

Ο άνδρας βρήκε το επικίνδυνο φίδι, μήκους ενάμισι μέτρου, στο ράντσο της οικογένειάς του και όπως φαίνεται θεώρησε καλή ιδέα να βγάλει μία αναμνηστική φωτογραφία με τον κροταλία τυλιγμένο στο λαιμό του. Το ερπετό φυσικά αντέδρασε με τον μόνο τρόπο που μπορούσε, δαγκώνοντας τον παράτολμο άνδρα στο χέρι.

Παρόλο που ο Γκόμεζ μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο για να του παρασχεθεί το αντίδοτο, η ποσότητα του δηλητηρίου που είχε ήδη περάσει στο αίμα του ήταν μεγάλη. Όπως δήλωσε η μητέρα του στον τηλεοπτικό σταθμό KCBS, αν και η ζωή του γιου της δεν κινδυνεύει, υπάρχει πιθανότητα να χάσει το χέρι του αφού το δέρμα γύρω από την περιοχή του δαγκώματος έχει αρχίσει να σαπίζει.

Αν και αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την ιστορία του γιου της για να του δώσει ένα μάθημα, εκθέτοντας την απερισκεψία του στον κόσμο, η μητέρα του 36χρονου νιώθει τυχερή που ο γιος της τη γλίτωσε τόσο φτηνά, αφού το φίδι θα μπορούσε να είχε δαγκώσει τον Γκόμεζ στον λαιμό, σκοτώνοντας τον ακαριαία.

protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου