ΔΙΕΘΝΗ

Ρωσίδα 68χρονη κανίβαλος ύποπτη για 13 δολοφονίες

ρωσίδα-68χρονη-κανίβαλος-ύποπτη-για-13-δο-388426

Ρωσίδα συνταξιούχος στη Ρωσία είναι ύποπτη για κατά συρροή δολοφονίες και κανιβαλισμό. Σύμφωνα με την αστυνομία, ερευνάται για τη δολοφονία 13 ατόμων.

Η 68χρονη Ταμάρα Σαμσόνοβα συνελήφθη τον Ιούλιο ως ύποπτη ότι δολοφόνησε μια 79χρονη γυναίκα, διαμέλισε το σώμα της και το πέταξε σε μια λίμνη. Κύκλωμα παρακολούθησης κατέγραψε τη συνταξιούχο να κουβαλά το σώμα της γυναίκας σε μια πλαστική μαύρη τσάντα καθώς προσπαθούσε να απαλλαγεί από αυτό.

Τρεις μέρες αργότερα εντοπίστηκε ένας κορμός σώματος με ένα χέρι και ένα πόδι. Η γυναίκα συνελήφθη. Σύμφωνα την αστυνομία, στο διαμέρισμα της Σαμσόνοβα βρέθηκε ένα ημερολόγιο στο οποίο έγραφε για εγκλήματα τα οποία είχε προφανώς διαπράξει.

Σε ένα απόσπασμα του ημερολογίου αναφέρει: «Σκότωσα τον ενοικιαστή μου Βολόντια, τον έκοψα σε κομμάτια στο μπάνιο με ένα μαχαίρι και έβαλα τα κομμάτια του σώματός του σε πλαστικές τσάντες και τα πέταξα σε διάφορα σημεία στην περιοχή Φρουνζένσκι».

Μαζί με τις περιγραφές των φόνων στο ημερολόγιό της έγραφε κανονικά και για την καθημερινότητά της.

Οι αρχές ερευνούν τώρα, επίσης, αν η συνταξιούχος έφαγε κομμάτια από τα θύματά της.

Πηγές από την αστυνομία υποστηρίζουν ότι τα εσωτερικά όργανα, και συγκεκριμένα οι πνεύμονες, είχαν αφαιρεθεί από τα σώματα των θυμάτων.

Όταν αστυνομικοί ρωτήθηκαν αν πιστεύουν ότι η Σαμσόνοβα αφαίρεσε τους πνεύμονες με σκοπό τον κανιβαλισμό, απάντησαν: «Δεν αποκλείεται».

Η Σαμσόνοβα εμφανίστηκε στον ανακριτή την περασμένη εβδομάδα και δήλωσε: «Είμαι ένοχη και αξίζω τιμωρία». Τέθηκε σε προσωρινή κράτηση.

tovima.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου