ΔΙΕΘΝΗ

Αριζόνα: Αποκεφάλισε τη γυναίκα του, δυο σκυλιά κι έκοψε το χέρι του

αριζόνα-αποκεφάλισε-τη-γυναίκα-του-δυ-404540

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Φοίνιξ στην Αριζόνα των ΗΠΑ από μια φρικτή δολοφονία που σημειώθηκε το Σάββατο.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο γείτονας ενός ζευγαριού βρήκε τον 43χρονο άνδρα να είναι γυμνός με βγαλμένο το ένα του μάτι, κομμένο το ένα του χέρι να κρεμιέται από τον αγκώνα του και με βαθιά τραύματα στο στήθος. Ο ίδιος σε κατάσταση σοκ κάλεσε την αστυνομία, ενώ ο 43χρονος ομολόγησε στους αστυνομικούς πως είχε σκοτώσει τα τρία μέλη της οικογένειάς του, αναφερόμενος στη 49χρονη σύζυγό του Τrina Heisch και τα δυο τους σκυλιά.

Οι αστυνομικοί βρήκαν αποκεφαλισμένο το πτώμα της 49χρονης μέσα στην ντουλάπα, όπως επίσης και τα δύο σκυλιά τα οποία ο δράστης είχε φροντίσει να τα αποκεφαλίσει και αυτά.

Αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι του φρικτού εγκλήματος λένε πως παντού έβλεπαν αίματα, στους τοίχους, στο πάτωμα, στα ντουλάπια…

Τελικά, τη Δευτέρα προέκυψε πως και οι δύο σύζυγοι είχαν ιστορικό ψυχικών ασθενειών και χρήσης ναρκωτικών ουσιών, ενώ οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια νοσηλείας τους σε ψυχιατρική κλινική.

Ο δράστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε εγχείριση στο μάτι και το χέρι, ενώ μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα τα κίνητρά του.

Σημειώνεται ότι ο 43χρονος είχε ιστορικό βίας. Το 2003 είχε συλληφθεί επειδή αποπειράθηκε να δολοφονήσει ένα μέλος της οικογένειάς του. Αλλά και η σύζυγός του, η 49χρονη Trina, είχε συλληφθεί στο παρελθόν και συγκεκριμένα τον περασμένο Μάρτιο με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας, όταν είχε αποπειραθεί να μαχαιρώσει τον σύζυγό της.

Ο γείτονας που είδε πρώτος τον δράστη σε αυτή τη φρικτή κατάσταση και ειδοποίησε την αστυνομία είναι ο Τζορτζ Λόνεϊ και φίλος της Trina.

Ο γείτονας που αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα, Τζορτζ Λόνεϊ

«Είχα να ακούσω νέα από την Τρίνα δυο μέρες, κάτι πολύ ασυνήθιστο» λέει στο τοπικό δίκτυο kpho.com και για αυτό πήγε από το σπίτι της όπου της άνοιξε ο 43χρονος. «Απάντησε στην πόρτα ολόγυμνος. Ετσι, αμέσως κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Μου είπε ότι σκότωσε τρία από τα μέλη της οικογένειας, αλλά όλα είναι εντάξει γιατί ο Θεός θα τον συγχωρήσει. Δεν τον πίστεψα. Κοίταξα γύρω. Είδα αίμα και ρούχα. Παντού ένα χάλι. Κοίταξα κάτω και είδα ότι έλειπε το χέρι του… Γύρισα να φύγω και σκέφτηκα ότι θα πρέπει να γυρίσω να δω μέσα και είδα ότι παντού υπήρχε αίμα» αναφέρει ο Λόνεϊ ο οποίος τονίζει ότι δεν είχε ξαναδεί ποτέ στη ζωή του τέτοια φρίκη.

«Πέρασαν όλες οι σκέψεις από το μυαλό μου. Επέστρεψα σπίτι και κάλεσα την αστυνομία. […] Και μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί είχε βγάλει το μάτι του».

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου