LIFE STYLE

Η αφρόκρεμα των σταρ στηρίζει Ελλάδα

η-αφρόκρεμα-των-σταρ-στηρίζει-ελλάδα-423585

Τους τελευταίους δύο μήνες, πολλοί αναγνώστες του, ρωτούσαν αν η χώρα είναι ασφαλής. Αν είναι καλή εποχή για να την επισκεφθούν.

Αντί λοιπόν για οποιαδήποτε άλλη απάντηση, το ειδησεογραφικό site της ελληνικής ομογένειας greekreporter.com, δημιούργησε την καμπάνια με τίτλο #seeyouingreece.

Στα πλαίσιά της, εδώ και λίγες μέρες διακινείται στο διαδίκτυο ένα βίντεο με υποστηρικτικές για τη χώρα δηλώσεις, που κατά καιρούς έκαναν τα μεγαλύτερα ονόματα του σταρ σίστεμ.

Η Αντζελίνα Τζολί λ.χ., εμφανίζεται να παρομοιάζει μια οικονομική κατάρρευση με τη σοβαρότητα ενός πολέμου και να δηλώνει ότι «ο κόσμος πρέπει να δώσει προσοχή σε μια χώρα που περνάει τόσα πολλά και να της προσφέρει όση υποστήριξη χρειάζεται».

Ο Ίθαν Χοκ, που είχε βρεθεί στη χώρα για τα γυρίσματα του «Πριν τα μεσάνυχτα» του Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ, δήλωνε ότι την αγαπά περισσότερο από ο,τιδήποτε και ότι «με κρίση ή χωρίς, είναι ένα απίστευτο μέρος».

Ο Τζέραλντ Μπάτλερ, «Λεωνίδας» στους «300» του Ζακ Σνάιντερ, επαινούσε ειδικά τις ομορφιές της Σαντορίνης, ενώ ο Μπόνο των U2, παραδεχόταν ότι δεν ξέρει μεν πολλά για τη χώρα, έχει όμως γνωρίσει αρκετούς έλληνες: «και δεν θα στοιχημάτιζα» κατέληγε, «ποτέ εναντίον τους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου