ΔΙΕΘΝΗ

Τζιχαντιστές κλειδώνουν σε κλουβί κρατούμενους και τους βυθίζουν σε πισίνα (εικόνες)

τζιχαντιστές-κλειδώνουν-σε-κλουβί-κρ-456917

Εχουν προκαλέσει τρόμο και φρίκη σε όλο τον κόσμο, με τα βίντεο αποκεφαλισμών και λιθοβολισμών κρατουμένων τους. Τώρα, το Ισλαμικό Κράτος έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη πιο αρρωστημένο βίντεο.

Σε αυτό δείχνει νέες μεθόδους εκτέλεσης, βυθίζοντας σε πισίνα μέσα σε κλουβί κρατουμένους, κλειδώνοντάς τους σε αυτοκίνητο το οποίο ανατινάζουν και σε άλλη περίπτωση δένοντας εκρηκτικά στο λαιμό των θυμάτων τους.

Σε αυτό το απίστευτης φρίκης βίντεο, επτά λεπτών, οι τζιχαντιστές βάζουν σε ένα μεταλλικό κλουβί πέντε κρατούμενους και τους βυθίζουν μέσα σε μία πισίνα, σε πολυτελή έπαυλη που θεωρείται ότι είναι ένα από τα στρατηγεία του Ισλαμικού κράτους στη Μοσούλη. Οι άνδρες αρχίζουν να προσεύχονται, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής, ενώ οι τζιχαντιστές κάνουν και επίδειξη της τεχνολογίας τους, με πλάνα από υποβρύχιες κάμερες που καταγράφουν τις αγωνιώδεις τελευταίες στιγμές των θυμάτων.

Στη συνέχεια, βγάζουν το κλουβί από το νερό και μέσα σε αυτό οι άνδρες κείτονται νεκροί στο πάτωμά του. Στο ίδιο βίντεο, οι τζιχαντιστές κλειδώνουν σε αυτοκίνητο στην έρημο άλλους κρατούμενους και ανατινάζουν το όχημα με εκτοξευτή χειροβομβίδων. Σε ένα τρίτο περιστατικό έχουν βάλει τους κρατούμενους γονατιστούς στο έδαφος και τους έχουν δέσει στο λαιμό εκρηκτικά, πριν τα πυροδοτήσουν.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου