ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επίσημη διάψευση: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έδωσε τα 7 εκατ.ευρώ για το Νεπάλ

επίσημη-διάψευση-ο-κριστιάνο-ρονάλντ-517483

H τρέχουσα χρονική περίοδος δεν είναι και η καλύτερη για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Μπαρτσελόνα έχει… αγκαλιά το Πρωτάθλημα Ισπανίας, ενώ προκρίθηκε στον τελικό του Champions League. Εν αντιθέσει με την Ρεάλ Μαδρίτης που αποκλείστηκε από την Γιουβέντους μέσα στο «σπίτι» της.

Εκτός όλων αυτών ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει να αντιμετωπίσει και μια διάψευση που δεν τον… τιμά ιδιαιτέρως. Πριν λίγες ημέρες είχε βγει στη δημοσιότητα η είδηση ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα έδινε 7 εκατ.ευρώ για τους πληγέντες του φονικού σεισμού στο Νεπάλ. Τόσες ημέρες η πλευρά του Ρονάλντο δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση, ενώ άπαντες τον επικροτούσαν για την κίνηση του.

Ωστόσο, η φιλανθρωπική οργάνωση, «Save the Chlidren», με ανακοίνωσή της, διαψεύδει τη συγκεκριμένη είδηση.

«Ο παγκόσμιος πρεσβευτής, Κριστιάνο Ρονάλντο, χρησιμοποίησε την επιρροή του για να κινητοποιήσει τον κόσμο γύρω από την κρίσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκονται αναρίθμητα παιδιά εκεί έξω, όπως και οι πληγέντες από το σεισμό του Νεπάλ. Όμως, τα πρόσφατα δημοσιεύματα που έκαναν αναφορά σε κατάθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο στη φιλανθρωπική οργάνωση, “Save the Chlidren”, είναι λανθασμένα», ανέφερε στην επίσημη ανακοίνωση ο φιλανθρωπικός οργανισμός.

Πλέον, αναμένεται κι η αντίδραση του 30χρονου άσου, με τα πορτογαλικά και ισπανικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως η μοναδική κίνησή του για να βοηθήσει τους πληγέντες ήταν μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου