LIFE STYLE

Διάβασε τη διαθήκη της πριγκίπισσας Νταϊάνα με $15

διάβασε-τη-διαθήκη-της-πριγκίπισσας-ν-554707

18 χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο του “ρόδου της Αγγλίας”, όπως την αποκαλούσαν, δόθηκε στη δημοσιότητα η διαθήκη της. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να τη μελετήσει έναντι μικρού αντιτίμου.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα (princess Diana) σκοτώθηκε σε ένα τραγικό αυτοκινητιστικό ατύχημα τον Αύγουστο του 1997 στο Παρίσι. Ήταν 36 ετών και άφησε πίσω της τους δυο γιους της. Σήμερα μαθαίνουμε πώς τους μοίρασε την περιουσία της.

Όπως μεταδίδουν σημερινά δημοσιεύματα, η διαθήκη της Νταϊάνα όπως και πολλών άλλων διασήμων μεταξύ των οποίων ο Ουίνστον Τσόρτσιλ και ο Τζορτζ Όργουελ είναι προσβάσιμες στο ευρύ κοινό έναντι του ποσού των $15 (€13,97).

Probate Search λέγεται το βρετανικό σάιτ που έχει συγκεντρώσει περί τις 41 εκατομμύρια (!) διαθήκες και τις διαθέτει στο κοινό.

Ως προς τη συγκεκριμένη, ιδού τα βασικά που μαθαίνουμε σχετικά με το πώς ήθελε να διατεθεί η περιουσία της ύψους £21,4 εκατομμυρίων.

Η Νταϊάνα, λοιπόν, άφησε £50.000 (€70.000) αφορολόγητα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στον πιστό της μπάτλερ και βοηθό, Πολ Μπάρελ (Paul Burrell), πολλά από τα έργα τέχνης που είχε στην κατοχή της μοιράστηκαν στα 17 βαφτιστήρια της και όλα τα υπόλοιπα μοιράστηκαν ανάμεσα στους δυο γιους της, πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου