ΔΙΕΘΝΗ

Εντολή σε διαθήκη αμερικανού: «Μην ψηφίσετε Χίλαρι»

εντολή-σε-διαθήκη-αμερικανού-μην-ψηφ-560348

Ο 80χρονος Λάρι Ντάρελ Απράιτ από το Κολοράντο στη διαθήκη του ζητά από τους φίλους, γνωστούς και συγγενείς του να μη ψηφίσουν την Χίλαρι Κλίντον αν είναι υποψήφια για την προεδρία στις εκλογές του 2016.

Σε επιστολή του στην τοπική εφημερίδα του Κόνκορντ «Independent Tribune» η οποία αποτελεί και την διαθήκη του, όπως γράφει, ο νεκρός από τις αρχές Απριλίου Απράιτ απαριθμεί τις δωρεές και μερίδια της περιουσίας του την οποία αφήνει σε ιδρύματα, σχολεία και συγγενείς, ζητά αντί λουλουδιών και στεφάνων να δοθούν σε συγκεκριμένες σχολές και καταλήγει: «Ζητώ επίσης, με κάθε σεβασμό, να μη ψηφίσετε την Χιλαρι Κλιντον το 2016. Λ.Ν.Α. ο παππούς».

Η επιθανάτιος επιθυμία του Κολοραντιανού έγινε αποδεκτή από συγγενείς και φίλους του οι οποίοι με επιστολές τους στην τοπική εφημερίδα βεβαιώνουν ότι “με συγκίνηση θα εκτελέσουν την επιθυμία” του, μάλιστα ένας έγραψε: “Δεν θα ψηφίσουμε την Χιλαρι έστω και αν είναι η μόνη υποψηφία”.

Αμερικάνοι σχολιαστές ΜΜΕ λέγουν ότι δεν έχουν υπ’ όψη τους ως σήμερα καμία τέτοιου είδους “επιθανάτιο εντολή προς ψηφοφόρους” .

tovima.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου