ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οταν ο ρατσιστής οπαδός της Τσέλσι πόζαρε με τον Νάιτζελ Φάρατζ

οταν-ο-ρατσιστής-οπαδός-της-τσέλσι-πόζ-658694

Ενθερμος υποστηρικτής του ξενοφοβικού Ukip και του ηγέτη του Νάιτζελ Φάρατζ φαίνεται πως είναι ένας εκ των βρετανών οπαδών της Τσέλσι, που εμπόδισαν διά της βίας έναν μαύρο Γάλλο να επιβιβαστεί σε συρμό του Μετρό του Παρισιού.

Σε φωτογραφία, την οποία είχε ανεβάσει ο ίδιος ο 21χρονος Τζος Πάρσονς στο Instagram, ένας από τους οπαδούς που ακούγονται στο βίντεο να φωνάζουν «είμαστε ρατσιστές και έτσι μας αρέσει, εικονίζεται χαμογελαστός πλάι στον επίσης ευτυχή Φάρατζ να τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους.

Μετά την κυκλοφορία του επίμαχου βίντεο στο Μετρό του Παρισιού ωστόσο, ο Πάρσονς κατέβασε τη φωτογραφία τόσο από το Instagram όσο και από τους προσωπικούς του λογαριασμούς σε Facebook και Twitter.

Εκπρόσωπος του ευρωσκεπτικιστικού Ukip από την πλευρά του δήλωσε στην Guardian ότι ο Πάρσον δεν είναι μέλος του κόμματος, ούτε καν τον «έχουν ακουστά». Η φωτογραφία, πρόσθεσε, τραβήχτηκε έξω από παμπ του Λονδίνου. Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος υποστήριξε πάλι ότι ο «Φάρατζ φωτογραφίζεται καθημερινά με δεκάδες ανθρώπους, υποστηρικτές του και μη».

Newsroom ΔΟΛ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου