AROUND THE WEB

Αδέσποτη γάτα έσωσε βρέφος πεταμένο στα σκουπίδια

αδέσποτη-γάτα-έσωσε-βρέφος-πεταμένο-σ-729031

Ένα βρέφος που είχε εγκαταλειφθεί σε κάδο απορριμμάτων σώθηκε χάρη σε μια αδέσποτη γάτα που το προστάτευσε από το κρύο με το σώμα της.

Το περιστατικό συνέβη στο Ομπνίνσκ, στην περιοχή Καλούγκα της Μόσχας, στη Ρωσία.

Το βρέφος, ένα αγοράκι δύο-τριών μηνών εγκαταλείφθηκε το Σάββατο στο χαρτόκουτο που χρησιμοποιούσε για «σπίτι» η γάτα Μάσα.

«Το ζώο ζέστανε το μωρό επί πολλές ώρες με τη θερμότητα του σώματός του», σύμφωνα με τοπικά Μέσα ενημέρωσης.

Όταν το βρέφος άρχισε να κλαίει, μια ένοικος βγήκε στο κεφαλόσκαλο και το εντόπισε στο πλάι της γάτας, η οποία δεν σταματούσε να γλείφει το πρόσωπο και τα χέρια του μωρού.

«Οι ένοικοι της πολυκατοικίας είναι βέβαιοι: αν η γάτα δεν είχε πάρει υπό την προστασία της το βρέφος, αυτό δεν θα είχε επιβιώσει», σύμφωνα με το Zvezda.

Η γάτα δεν ήθελε να αφήσει το μωρό ακόμη και όταν έφτασε το ασθενοφόρο και ακολούθησε τους γιατρούς που το πήραν μέχρι που ανέβηκαν στο όχημα, πρόσθεσε το δίκτυο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τους οποίους επικαλείται το Zvezda, το βρέφος ήταν καλά ντυμένο και φορούσε καθαρά και καινούργια ρούχα, ενώ δίπλα του είχαν αφήσει μερικές πάνες.

Η ζωή του μικρού αγοριού, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται, δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, διαβεβαιώνουν οι γιατροί, ενώ η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για να εντοπίσει τους γονείς του.

econews.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου