ΔΙΕΘΝΗ

Η καταζητούμενη τίγρης στη Γαλλία δεν είναι τίγρης…

η-καταζητούμενη-τίγρης-στη-γαλλία-δεν-13109

Το μεγάλο, άγριο αιλουροειδές, που κατορθώνει να διαφεύγει της… σύλληψης παρά την τεράστια επιχείρηση αστυνομικών και στρατιωτών κοντά στην Ντίσνεϊλαντ στο Παρίσι, δεν είναι τελικά τίγρης.

«Η παρουσία τίγρης έχει αποκλειστεί» ανακοίνωσαν οι Αρχές αναφέροντας ότι η ανάλυση αποτυπωμάτων του ζώου από τον γαλλικό οργανισμό για την άγρια ζωή κατέδειξε ότι πρόκειται για αιλουροειδές άλλου είδους, το οποίο αναζητείται ακόμη…

Κυνηγός ανίχνευσε νωρίς το πρωί της Παρασκευής αποτυπώματα του αιλουροειδούς κοντά σε πρατήριο της περιοχής καυσίμων Φεριέρ-αν-μπρι, σε απόσταση 26 χιλιομέτρων ανατολικά της γαλλικής πρωτεύουσας, σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien.

Η ανάλυση των αποτυπωμάτων απέδειξε πως δεν είναι τίγρης, αλλά το είδος του παραμένει μυστήριο. Το ίδιο και που βρίσκεται.

Περισσότεροι από 200 άνδρες της αστυνομίας και του στρατού με τη συνδρομή ελικοπτέρου εξακολουθούν να αναζητούν τη μεγάλη γάτα.

Το ζώο εθεάθη το πρωί της Πέμπτης από τη σύζυγο του διευθυντή σούπερ μάρκετ στο Μοντεβρέν, σε απόσταση 38 χιλιομέτρων από το Παρίσι. Η γυναίκα φωτογράφισε το άγριο ζώο και ειδοποίησε τις Αρχές.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου