ΔΙΕΘΝΗ

Καλιφόρνια: Αρκούδα τρεφόταν επί μέρες με το σώμα ενός νεκρού

καλιφόρνια-αρκούδα-τρεφόταν-επί-μέρε-52726

Ένα μακάβριο περιστατικό επιβεβαίωσαν αξιωματούχοι στην πολιτεία της Καλιφόρνια. Μια μαύρη αρκούδα τρεφόταν επί μέρες με το σώμα ενός 65χρονου, ο οποίος πέθανε από φυσικά αίτια σε δασώδη περιοχή.

Το περιστατικό συνέβη σε μια κοινότητα περίπου 320χλμ βόρεια του Σαν Φρανσίσκο. Ο 65χρονος άντρας προφανώς είχε περπατήσει από το τρέιλερ που έμενε προς μια πηγή για να πάρει νερό.

Όπως προκύπτει από την έρευνα, υπέστη καρδιακή ανακοπή. Η αρκούδα που έφτασε στην πηγή προφανώς μύρισε το πτώμα και το έσυρε μακριά.

«Δεν έχουν μείνει και πολλά από τη σορό του άνδρα» δήλωσε ο Άντριου Χάγκαν εκπρόσωπος του τμήματος Ιχθύων και Άγριας Πανίδας αναφέροντας επίσης ότι μέλη του τμήματος του κατάφεραν να εντοπίσουν μόνο τα οστά του ανθρώπου και μερικά από τα όργανά του.

Ο 65χρονος είχε εξαφανιστεί από τις 8 Οκτωβρίου και οι Αρχές ξεκίνησαν την αναζήτησή του, όταν ειδοποιήθηκαν για την εξαφάνιση από φίλους του.

Η αρκούδα πιθανότατα «τον εντόπισε και τον κατασπάραξε» αφού ο άνθρωπός αυτός είχε πεθάνει από καρδιακή προσβολή ή από άλλα φυσικά αίτια έξω από το ρυμουλκούμενό του όπως είπε ο Χάγκαν, προσθέτοντας ότι ο ιατροδικαστής πιστεύει ότι αυτό είναι το πιο πιθανό σενάριο.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου