ΔΙΕΘΝΗ

Ανεύθυνοι γονείς αφήνουν μωρό να μπουσουλήσει ως την άκρη γκρεμού 600 μέτρων για να το φωτογραφήσουν

ανεύθυνοι-γονείς-αφήνουν-μωρό-να-μπου-106234

Toν τίτλο των πιο απαράδεκτων γονιών διεκδικεί ένα ζευγάρι που άφησε το λίγων μηνών μωρό του να συρθεί μπουσουλώντας ως την άκρη ενός απόκρημνου γκρεμού reikestolen (Pulpit Rock) στη Νορβηγία έτσι ώστε να μπορέσουν να το φωτογραφήσουν και να κρατήσουν το… στιγμιότυπο για πάντα!

Το μωρό με τη ροζ φόρμα που φαίνεται στη φωτογραφία βρίσκεται σε απόσταση μέτρων από τους τέσσερις ενήλικες που φαίνεται να το συνοδεύουν. Μια διαφορετική, από την εικαζόμενη, αντίδραση του μωρού θα μπορούσε άνετα να το είχε οδηγήσει στο θάνατο.

Ο Φρεντ Σάριβαν, που έτυχε να βρίσκεται στην περιοχή και να γίνει μάρτυρας του απίστευτου αυτού σκηνικού, απαθανάτισε το μωρό στην άκρη του γκρεμού, βάθους 604 μέτρων, και πόσταρε τη φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η φωτογραφία έκανε το γύρο του Διαδικτύου ενώ φιλοξενήθηκε και σε πολλά νορβηγικά μέσα ενημέρωσης σοκάροντας και εξοργίζοντας όσους την είδαν.

Μιλώντας στη Daily mail ο Σάριβαν τόνισε ότι είδε την μητέρα του μωρού να το βάζει στην άκρη του γκρεμού και να το «στήνει» με στόχο να βγει η όσο το δυνατό καλύτερη φωτογραφία. Επίσης, πρόσθεσε ότι το συγκεκριμένο σημείο είναι άκρως επικίνδυνο και ούτε ενήλικες δεν πλησιάζουν στην άκρη καθώς υπάρχει ο κίνδυνος κάποιος να γλιστρήσει και να βρεθεί στο γκρεμό. «Εβαλαν το μωρό σε τεράστιο κίνδυνο. Ενα μωρό μπορεί εύκολα να πέσει και να συμβεί το οτιδήποτε απρόβλεπτο. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Σκέφτηκα ότι είναι ότι πιο τρελό έχω δει και ότι όλοι θα έπρεπε να ξέρουν για αυτό. Δεν πρέπει να ξανασυμβεί ποτέ.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου