ΔΙΕΘΝΗ

Το Χόλιγουντ αποχαιρετά με συγκίνηση την «αστεία και ατρόμητη» Τζόαν Ρίβερς

το-χόλιγουντ-αποχαιρετά-με-συγκίνηση-130825

Μολονότι ελάχιστοι διάσημοι στις Ηνωμένες Πολιτείες γλίτωσαν από το βιτριολικό χιούμορ της, ο κόσμος του Χόλιγουντ, αντέδρασε με ιδιαίτερη συγκίνηση στο άκουσμα του θανάτου της Τζόαν Ρίβερς, της ηθοποιού που κατόρθωσε να εισβάλει στο ανδροκρατούμενο κάστρο της stand-up κωμωδίας και προκαλούσε με τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις της ως και λίγο προτού φύγει από τη ζωή στα 81 της χρόνια.

«Η Τζόαν Ρίβερς πέθανε. Τι θλιβερή κατάληξη σε μία εξαιρετική και κωμικοτραγική ζωή. Από τις πιο γενναίες και αστείες (ηθοποιούς)», έγραψε στο Twitter η ηθοποιός και τραγουδίστρια Μπέτι Μίντλερ.

«Η φίλη μου Τζόαν Ρίβερς πέθανε μία ακόμη φορά, για να επικαλεστώ τον Μπίλι Κρίσταλ… Δεν έχω λόγια. Bon Voyage Τζόαν», έγραψε στο Twitter η κωμικός Γούπι Γκόλντμπεργκ.

Από την πλευρά της, η κωμικός και τηλεπαρουσιάστρια Ελεν Ντε Τζένερις περιέγραψε την Ρίβερς ως πρωτοπόρο και σχολίασε: «Άνοιξε τον δρόμο για πολλούς κωμικούς. Λυπάμαι πολύ που έφυγε».

«Αναπαύσου εν ειρήνη σπουδαία Τζόαν Ρίβερς. Αστεία και ατρόμητη. Αληθινά μοναδική στο είδος της» έγραψε από το Twitter πάλι ο Ρίκι Ζερβές.

Ο «σκληρός» Σάμιουελ Λ. Τζάκσον σχολίασε από την πλευρά του: «Είτε την αγαπούσες είτε τη μισούσες, θα μας λείψει η Τζόαν Ρίβερς. Πάντα τη σεβόμουν για το σκληρό χιούμορ της. Μοναδική στο είδος της. Αναπαύσου εν ειρήνη».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου