ΔΙΕΘΝΗ

Η σελίδα στο Instagram που πλημμύρισε με φωτογραφίες γυναικών έτσι όπως πραγματικά είναι

η-σελίδα-στο-instagram-που-πλημμύρισε-με-φωτογ-150421

Θέλοντας να κάνουν τη διαφορά και ελπίζοντας ότι και άλλες γυναίκες από όλο τον κόσμο θα τις ακολουθήσουν, δυο μητέρες άνοιξαν ένα λογαριασμό στο Ιnstagram τον οποίο πλημμύρισαν με φωτογραφίες από τις… ραγάδες τους. Σκοπός τους να τιμήσουν τις ράγαδες τους, με άλλα λόγια να υμνήσουν τα σώματά τους έτσι ακριβώς όπως είναι. Με τα ψεγάδια τους και τις ατέλειες τους, όπως δηλαδή είναι τα σώματα όλων των γυναικών.

Σε λιγότερο από δυο εβδομάδες ο λογαριασμός «Love Your Lines» έχει αποκτήσει πάνω από 31.000 ακολούθους, με άνδρες και γυναίκες από όλο τον κόσμο να χρησιμοποιούν το hashtag #LoveYourLines για να ανεβάσουν και τις δικές τους φωτογραφίες με τις… γραμμές της τίγρης. Και φυσικά να τις συνοδεύουν με την ιστορία που κρύβει κάθε φωτογραφία.

Μέχρι στιγμής, στον εν λόγω λογαριασμό έχουν αναρτήσει τις φωτογραφίες τους γυναίκες από κάθε γωνιά της Γης, γυναίκες κάθε ηλικίας, γυναίκες που απέκτησαν τις ραγάδες είτε κατά την εφηβεία τους, είτε μετά από κάποια εγκυμοσύνη.

«Είχα ραγάδες από τότε που ήμουν 13 ετών. Θα είμαι ειλικρινής, δεν μου αρέσουν. Ποτέ δεν φορούσα μπικίνι, αλλά βρίσκω αυτές τις γυναίκες όμορφες. Σας ευχαριστούμε για αυτόν το λογαριασμό Instagram», έγραψε μια γυναίκα αναρτώντας μια φωτογραφία με τα πόδια της. Μια άλλη 50χρονη γυναίκα, μοιράστηκε στο εν λόγω λογαριασμό μια φωτογραφία με τις ραγάδες στο στομάχι της. «Είμαι περήφανη που μοιράζομαι τις ραγάδες μου μαζί σας», έγραψε και αμέσως η φωτογραφία της γέμισε με σχόλια για το πόσο όμορφο είναι το σώμα της.

Επίσης, ορισμένες γυναίκες, που έχουν γεννήσει με καισαρική, ανάρτησαν στο λογαριασμό φωτογραφίες από τις τομές τους.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου