ΔΙΕΘΝΗ

Selfie εμφανίζει… ζωντανό τον Στιβ Τζομπς

selfie-εμφανίζει-ζωντανό-τον-στιβ-τζομπς-163133

Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥ

Μια selfie που τραβήχτηκε στη Βραζιλία με τη λεζάντα «Ο Στιβ Τζομπς είναι στο Ρίο ντε Τζανέιρο, ζωντανός» έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο διαδίκτυο και κατάφερε να γίνει viral μέσα σε λίγες ώρες, χάρη σε έναν άνδρα που εικονίζεται σε αυτή και μοιάζει με τον συνιδρυτή της Apple, που πέθανε το 2011.

Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από τον χρήστη του Reddit, TheHorseSizedDuck, τραβήχτηκε κατά μήκος της παραλίας του Ρίο και δείχνει έναν άνδρα σε αναπηρικό καροτσάκι που μοιάζει με τον Στιβ Τζομπς.

Φυσικά, αυτή η selfie έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια στους χρήστες του Reddit, που αναρωτιούνται αν πρόκειται για φωτομοντάζ ή αν τραβήχτηκε προτού πεθάνει.

«Ας χαλαρώσουμε λίγο… χρειαζόμαστε περισσότερες πληροφορίες για την φωτογραφία αυτή, όπως το πού και το πότε τραβήχτηκε, για να δούμε αν ήταν όντως εκεί ο Στιβ Τζομπς» έγραψε ο χρήστης BestTastingFish. «Ο τύπος που σπρώχνει το καροτσάκι έχει γνώση για ποιον πρόκειται;» γράφει κάποιος άλλος ενώ άλλοι θεωρούν πως η φωτογραφία τραβήχτηκε όταν ο Τζομπς ήταν ακόμη ζωντανός και δημοσιεύτηκε μερικά χρόνια αργότερα. «Δείχνει πολύ χάλια. Πόσο καιρό τραβήχτηκε πριν πεθάνει;» σχολιάζει ο FourteenThousand.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου