ΔΙΕΘΝΗ

Βίασε την κόρη της και τη σκότωσε!

βίασε-την-κόρη-της-και-τη-σκότωσε-196561

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση με πρωταγωνίστρια μία μητέρα από την Καλιφόρνια, η οποία κακοποίησε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της και έπειτα τη χτύπησε μέχρι θανάτου!

Πρόκεται για τη Σάρα Κρούγκερ, που προτού βιάσει και σκοτώσει την τρίχρονη κόρη της έγραφε στο Facebook πόσο περήφανη είναι γι’ αυτήν και ανέβαζε φωτογραφίες της. «Είναι ο κόσμος μου. Είμαι μία υπερήφανη μαμά ενός όμορφου και έξυπνου κοριτσιού», έγραφε.

Η Σάρα ζούσε με τον 26χρονο σύντροφό της Ράιαν Σκοτ Γουόρνερ και τη μικρή της κόρη, Κέιλι.

Σύμφωνα με τους γείτονές της, συχνά ακούγονταν φωνές. Η αστυνομία μάλιστα είχε κληθεί από τους γείτονες μία εβδομάδα πριν από τον θάνατο της μικρής, καθώς ακούγονταν φωνές και τσακωμοί. Την ίδια στιγμή, υπήρχαν πολλές υπόνοιες πως το ζευγάρι ήταν εμπλεκόμενο στο παρελθόν σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, ενώ ο βιολογικός πατέρας της Κέιλι είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό ίδρυμα της περιοχής.

«Δεν το πιστεύω, δε μπορεί να έχει συμβεί. Δεν είναι η Σάρα που γνωρίζω. Αγωνίστηκε τόσο πολύ για την κόρη της», δήλωσε συγκλονισμένη φίλη της παιδοκτόνου.

Το ζευγάρι σήμερα αναμένεται να βρεθεί ενώπιον δικαστηρίου, ενώ υπάρχει η πιθανότητα να τους επιβληθεί ποινή θανάτου, καθώς κατηγορούνται για ανθρωποκτονία και σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου.

newpost.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου