ΔΙΕΘΝΗ

«Ο Σουμάχερ είναι ακόμα στη διαδικασία ξυπνήματος», λέει η οικογένεια

ο-σουμάχερ-είναι-ακόμα-στη-διαδικασί-213011

Η διαδικασία της ανάρρωσης συνεχίζεται με ελεγχόμενο τρόπο, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ, μετά τις πληροφορίες ότι ο πρώην πιλότος της Formula 1 προσβλήθηκε από πνευμονία.

Βέβαια, στην ανακοίνωση δεν γίνεται καμία αναφορά σε αυτές τις πληροφορίες, αντ’ αυτού η οικογένεια υπενθυμίζει ότι ο γερμανός πιλότος βρίσκεται σε διαδικασία «ξυπνήματος» από το κώμα.

«Όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις καμία ημέρα δεν είναι ίδια με την προηγούμενη. Η οικογένεια εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για αυτούς που κατανοούν ότι δεν επιθυμεί να αποκαλύψει ιατρικές λεπτομέρειες ώστε να προστατεύσει τον Μίκαελ. Όπως έχουμε επαναλάβει από την αρχή θα συνεχίσουμε να δημοσιεύουμε κάθε αποφασιστική νέα πληροφορία για την καταστάση του Μίκαελ. Γνωρίζουμε ότι η διαδικασία “ξυπνήματος” θα διαρκέσει πολύ» αναφέρεται στη δήλωση.

«Η οικογένεια εξακολουθεί να πιστεύει βαθιά στην ανάρρωση του Μίκαελ και περιβάλει με εμπιστοσύνη τους γιατρούς, τις νοσοκόμες και το νοσηλευτικό προσωπικό. Το σημαντικό δεν είναι η ταχύτητα της ανάρρωσης αλλά ότι η διαδικασία συνεχίζεται με ελεγχόμενο τρόπο» καταλήγει η δήλωση της οικογένειας του γερμανού πιλότου της Formula 1.

newpost.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου