ΔΙΕΘΝΗ

Τρίχρονη που έγινε διάσημη στο YouTube πέθανε από απλή γρίπη

τρίχρονη-που-έγινε-διάσημη-στο-youtube-πέθαν-225416

Από ένα απλό κρυολόγημα πέθανε ένα τρίχρονο κοριτσάκι, από την Αυστραλία, που το βίντεό της στο YouTube προσέλκυσε πάνω από εννέα εκατομμύρια προβολές.

Η Μάντι Τίπετ, από το Νιούκαστλ της Αυστραλίας, έγινε διάσημη μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα από το βίντεο που ανήρτησαν οι γονείς της στο YouTube, με τον πατέρα να προσπαθεί να την ξεγελάσει για να πει πως τον αγαπά περισσότερο από τη μητέρα της.

Κατά τη διάρκεια του δίλεπτου βίντεο, με τον τίτλο «Ποιος είναι ο αγαπημένος σου;»ο πατέρας της Μικ, δοκιμάζει κάθε τέχνασμα προκειμένο να πείσει την κόρη του να πει πως τον αγαπά περισσότερο από τη μητέρα της, αλλά το έξυπνο και θρασύ κοριτσάκι αφήνει τον πατέρα του να αναστενάζει μετά τις επανειλημμένες και αποτυχημένες προσπάθειές του.

Αφού επαναλαμβάνει διαρκώς «Μαμά» στις ερωτήσεις του πατέρα της, η Μάντι υποκύπτει στο τέλος, λέγοντας ότι αστειεύεται.

Το εξαιρετικά δημοφιλές βίντεο παρακολούθησαν πάνω από 9,5 εκατομμύρια άνθρωποι στο YouTube.
Δυστυχώς, η Μάντι πέθανε ξαφνικά το βράδυ της Τρίτης μετά από συμπτώματα απλού κρυολογήματος.

Οι γονείς της τη μετέφεραν στο νοσοκομείο τη Δευτέρα, όπου τους είπαν ότι δεν ήταν τίποτε περισσότερο από έναν ιό.

Όταν όμως η κατάστασή της επιδεινώθηκε, οι γονείς της τη μετέφεραν στο νοσοκομείο Τζον Χάντερ, όπου οι γιατροί ανακάλυψαν πως δύο στελέχη του απλού κρυολογήματος είχαν επιτεθεί στην καρδιά της.

Ο πατέρας του κοριτσιού δήλωσε πως ο ιός ήταν επιθετικός για το κοριτσάκι του και πως «πήγε να κοιμηθεί» λίγο αργότερα.

Η μητέρα της, Κέριν, δήλωσε πως παρά την ανείπωτη θλίψη από το χαμό της κόρης της, χαίρεται που γνωρίζει πως η μικρή τους έφερε τόση χαρά στον κόσμο μέσα από το βίντεό της στο YouTube.

«Ένα μέρος του εαυτού μου, νιώθει πως η Μάντι ήρθε στη ζωή για να αλλά τον κόσμο και λυπάμαι που δεν είχε την ευκαιρία να το κάνει».

«Μετά όμως σκέφτομαι πως σε 10 χρόνια από τώρα, μπορεί κάποιος να έχει μια άσχημη μέρα στο γραφείο του και τότε να δει το βίντεο και να χαρεί. Αυτή θα είναι η κληρονομιά της».

Ένας άγνωστος δημοσίευσε στο διαδίκτυο: «Τις καλύτερες ευχές μου στην οικογένεια. Σας ευχαριστούμε που μοιραστήκατε μαζί μας την ομορφιά του μικρού αγγελουδιού σας. Ξέρω πως φώτισε τον κόσμο μου και είμαι σίγουρος πως η ψυχή της βοήθησε πολλούς άλλους».

Daily Mail

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου