ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Γερουσιαστής ανέλαβε καθήκοντα κούριερ για μια μέρα

ηπα-γερουσιαστής-ανέλαβε-καθήκοντα-κ-229005

Άφησε κατά μέρους το κουστούμι και τη γραβάτα του και φόρεσε την καφέ, κοντομάνικη στολή της UPS, ο γερουσιαστής Στίβεν Χορσφορντ, όχι γιατί εγκαταλείπει το Κογκρέσο, αλλά για να έρθει πιο κοντά με τους ψηφοφόρους του.

Ο Δημοκράτης από τη Νεβάδα, ντύθηκε κούριερ την Παρασκευή το πρωί για να βοηθήσει τον οδηγό της UPS, Μαρκ Σίντμαν, να παραδώσει τα πακέτα στα γραφεία του Λας Βέγκας.

«Είμαι ο γερουσιαστής Χόρσφορντ. Ήρθα για να σας παραδώσω το πακέτο σας» είπε σε έναν παραλήπτη.

Ο Χόρσφορντ, δήλωσε στην εφημερίδα Las Vegas Review-Journal πως ήθελε να δει από κοντά πως δουλεύουν οι άνδρες και οι γυναίκες στην περιοχή του.

«Μερικές φορές στην Ουάσινγκτον, ξεφεύγεις από την πραγματικότητα» δήλωσε. «ήθελα να βεβαιωθώ πως γνωρίζω τι κάνουν οι άνθρωποι στην καθημερινότητά τους. Είναι σκληρή δουλειά!» πρόσθεσε.

Ο Χόρσφορντ, που θέλει να επανεκλεγεί για δεύτερη φορά φέτος, συνόδευσε άλλους οδηγούς σε ασκήσεις διατάσεων, μια καθημερινή ρουτίνα των εργαζομένων, προτού βγει στους δρόμους.

Φάνηκε να απολαμβάνει μάλιστα τη διαδρομή, ενώ συστηνόταν και συνομιλούσε με τους πελάτες.

«Η UPS αποτελεί παράδειγμα εταιρείας με σημαντικό έργο» δήλωσε προσθέτοντας πως η πρώτη του δουλειά ήταν να καθαρίζει φρεάτια δρόμων τα βράδια ενώ εργάστηκε και στην γνωστή αλυσίδα εστιατορίων πίτσας.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου