ΔΙΕΘΝΗ

Μητέρα Ρίβα: Μπορώ να συγχωρήσω τον Πιστόριους

μητέρα-ρίβα-μπορώ-να-συγχωρήσω-τον-πισ-242741

Σε μία σπαρακτική συνέντευξη η μητέρα της Ρίβα Στίνκαμπ, που έπεσε νεκρή από το χέρι του συντρόφου της, παραολυμπιονίκη Όσκαρ Πιστόριους, εμφανίστηκε με ένα τεράστιο απόθεμα ψυχής δηλώνοντας ότι μπορεί ακόμα να συγχωρήσει.

«Εχασα ό,τι σημαντικότερο είχα… αλλά ακόμη μπορώ να συγχωρώ», είπε χαρακτηριστικά η Τζουν Στίνκαμπ σε συνέντευξή της στην εκπομπή Today του NBC.
Είπε ότι έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και μέσα στο δικαστήριο θα μάθει τι συνέβη τελικά εκείνο το μοιραίο βράδυ.

«Δεν θα σας πω την προσωπική μου αίσθηση για το τι πιστεύω. Αλλά πρέπει να βασιστώ στη δικαιοσύνη. Και έχω εμπιστοσύνη σ’ αυτή», τόνισε.
Αλλα είτε ο Πιστόριους πυροβόλησε τη Ρίβα από πρόθεση, είτε κατά λάθος, η Τζουν Στίνκαμπ δείχνει πρόθυμη να το προσπεράσει.

«Εχει σημασία να τον συγχωρήσω, για μένα. Διότι δεν θέλω να ζω με πικρία στη ζωή μου. Απλώς θέλουμε την αλήθεια. Την αλήθεια για το τι συνέβη», ανέφερε η μητέρα.

Σε άλλη συνέντευξή της στο ITV News, η 67χρονη γυναίκα δήλωσε ότι δεν μισεί τον Πιστόριους.

«Δεν είμαι άνθρωπος που μισεί. Είμαι η μητέρα της και ξέρετε ότι αυτό που της συνέβη ήταν φρικτό. Καποιος πρέπει να συγχωρεί. Αλλιώς θα μείνω με όλο αυτόν τον θυμό και δεν θέλω να με κάψει. Μπορούμε να συγχωρήσουμε, αλλά δεν πρόκειται να ξεχάσουμε», επεσήμανε.

Η δίκη του Όσκαρ Πιστόριους στο δκαστήριο της Πρετόρια συνεχίζεται για τρίτη ημέρα.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου