Η μάνατζερ του Σουμάχερ διέψευσε τα περί βελτίωσης της υγείας του

Τελευταία ενημέρωση: 2014-03-07, 16:36:17
Η μάνατζερ του Σουμάχερ διέψευσε τα περί βελτίωσης της υγείας του

Σε διάψευση του δημοσιεύματος της «Gazzetta dello Sport», προχώρησε η Ζάμπινε Κεμ, μάνατζερ του Μίχαελ Σουμάχερ, σχετικά με την αποκάλυψη της ιταλικής εφημερίδας ότι ο Γερμανός πρώην πιλότος της Formula 1, αναπνέει πλέον χωρίς μηχανική υποστήριξη. Η μάνατζερ του άτυχου «Σούμι», επεσήμανε πως η κατάσταση του πελάτη της παραμένει αμετάβλητη, διαψεύδοντας τις φήμες που τον ήθελαν να παρουσιάζει βελτίωση.

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Ο Μίχαελ Βρίσκεται σε διαδικασία αφύπνισης. Η κατάσταση δεν έχει αλλάξει. Οποιαδήποτε ιατρική πληροφορία δημοσιοποιείται και δεν επιβεβαιώνεται από την ομάδα των γιατρών που παρακολουθούν τον Μίχαελ ή από την μάνατζέρ του, θα πρέπει να θεωρείται αναληθής».

Ωστόσο, η έγκυρη «Gazzetta dello Sport» τόσο στην έντυπη, όσο και στην ηλεκτρονική της έκδοση, αναφέρει πως ο Σουμάχερ «αναπνέει αυτόνομα», χωρίς μηχανική υποστήριξη, και «ακούει τις οικείες φωνές».

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ υπογράφει ο συντάκτης, Πίνο Αλιέβι και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του αναφέρει ότι ο πρώην «πιλότος» της Formula 1, ο οποίος βρίσκεται σε διαδικασία αργής και σταδιακής αφύπνισης από το τεχνητό κώμα στο οποίο είχε βυθιστεί μετά το ατύχημά του στο σκι στις 29 Δεκεμβρίου, δέχεται συστηματικά την επίσκεψη του Τζιν Τοντ, προέδρου της FIA.

«Τού μιλάει στα αγγλικά όπως τον παλιό καιρό που μοιράστηκαν μαζί στην Scuderia Ferrari», αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος.

Ο Ρος Μπράουν, τεχνικός διευθυντής από το 1997 μέχρι το 2006 στη Scuderia Ferrari τον επισκέπτεται επίσης συχνά στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ «και τού βάζει να ακούει ηχητικές εγγραφές από τα Grand Prix της Formula 1, σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών του».

Η σύζυγός του Κορίνα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του και «τού ψιθυρίζει τρυφερά στο αυτί». Τα παιδιά του «έχουν πάρει το δρόμο του σχολείου, αλλά επισκέπτονται τον πατέρα τους όσο πιο συχνά γίνεται», αναφέρει μεταξύ άλλων η ιταλική εφημερίδα και μένει πλέον να αποδειχτεί ποιος έχει δίκιο. Η εφημερίδα ή η μάνατζερ του...

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
7
=