ΔΙΕΘΝΗ

Νορβηγία: Εκλεψε αυτοκίνητο και τηλεφώνησε στην ιδιοκτήτρια γιατί ξέμεινε από βενζίνη

νορβηγία-εκλεψε-αυτοκίνητο-και-τηλεφ-247194

Ο πιο βλάκας (;) κλέφτης όλων των εποχών συνελήφθη στη Νορβηγία, διότι αμέσως μετά την κλοπή, τηλεφώνησε στην ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου, από το κινητό που υπήρχε μέσα στο όχημα για να τη ρωτήσει πού είχε βάλει την κάρτα καυσίμων, καθώς είχε ξεμείνει από βενζίνη.

Η ιδιοκτήτρια, Anne Kristin Korsfur, άρχισε να αναζητά τον άνδρα , τον οποίο εντόπισε εκεί που είχε σταματήσει με το κλεμμένο όχημα και συνέχισε να του μιλά μέχρι να φτάσει η αστυνομία.

«Ήταν καλό παιδί αλλά ευτυχώς η αστυνομία έφτασε έγκαιρα και τον συνέλαβε» δήλωσε η Korsfur στην νορβηγική εφημερίδα Nordly’s.

Ο νεαρός άνδρας που διέμενε στον ξενώνα που διατηρεί η Korsfur με τον σύντροφό της, είχε καταφέρει να κλέψει τα κλειδιά του αυτοκινήτου, την ώρα που πήγαινε μια άδεια κούπα καφέ στην κουζίνα.

Όταν έφτασε στη δουλειά την επόμενη ημέρα, η Korsfur εντόπισε μια αναπάντητη κλήση από το κινητό που είχε στο κλεμμένο αυτοκίνητό της και διερωτώμενη ποιος μπορεί να ήταν, κάλεσε πίσω.

Ο άνδρας σήκωσε το τηλέφωνο και της είπε πως το αυτοκίνητο είχε ξεμείνει από βενζίνη και πως ήθελε να μάθει που είχαν την κάρτα που χρησιμοποιούν για την πληρωμή των καυσίμων. Η Korsfur προσποιήθηκε ότι είχε καλέσει σε λάθος αριθμό και στη συνέχεια προσπάθησε να εντοπίσει τον άνδρα.

Αφού κάλεσε την αστυνομία, προσφέρθηκε να βοηθήσει τον κλέφτη, που δεν είχε ιδέα ποια ήταν γιατί είχε γνωρίσει μόνο το σύντροφό της. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, συνέλαβαν το νεαρό άνδρα ο οποίος τώρα αντιμετωπίζει κατηγορίες για κλοπή και οδήγηση χωρίς δίπλωμα.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου