ΔΙΕΘΝΗ

Μπούκαρε σε εκκλησία, ξάπλωσε στο ιερό και μαχαίρωσε τον άντρα της!

μπούκαρε-σε-εκκλησία-ξάπλωσε-στο-ιερό-266715

Η γυναίκα υποστήριξε ότι την κατέλαβε ο διάβολος

Μια γυναίκα από το Τενεσί κατηγορήθηκε ότι «μπούκαρε» με το αμάξι της μέσα σε εκκλησία και μαχαίρωσε τον άντρα της στο στήθος, γιατί, όπως είπε, είχε μπει ο διάβολος μέσα της!

Η 23χρονη Στέφανι Χάμαν, κατηγορήθηκε την Κυριακή για δολοφονία πρώτου βαθμού καθώς και για βανδαλισμό.

Το πρωί της Κυριακής, ο Στίβεν, σύζυγος της Στέφανι, ενημέρωσε τις αρχές ότι η γυναίκα του οδήγησε το αυτοκίνητο της μέσα απ’ τις πόρτες μιας εκκλησίας και μετά τον πήρε τηλέφωνο. Όταν έφτασε ο Στίβεν, την βρήκε ξαπλωμένη μπροστά απ’ το ιερό. Τότε η Στέφανι του είπε: «Ο διάβολος είναι μέσα μου» και ύστερα τον κάρφωσε στο στήθος με ένα κουζινομάχαιρο. Ο Στίβεν Χάμαν κατάφερε να βγάλει το μαχαίρι απ’ το σώμα του, να γυρίσει στο διαμέρισμα και να ειδοποιήσει τις αρχές. Όταν η αστυνομία τη συνέλαβε, η Στέφανι αποκάλυψε πως ένας απ’ τους λόγους που μαχαίρωσε τον άντρα τις ήταν επειδή εκείνος παρακολουθούσε πολύ αγώνες αυτοκινήτων. Δήλωσε πως ο θεός της είπε ότι το να καπνίζει μαριχουάνα όλη μέρα και όλη νύχτα δεν ήταν καλό για εκείνη και πως χρειαζόταν να καπνίζει μόνο τη νύχτα για να χαλαρώσει. Επίσης είπε στους αστυνομικούς ότι είχε αρχίσει να αισθάνεται πως ο σύζυγος της λάτρευε με θρησκευτική ευλάβεια τον αγώνα NASCAR, πράγμα που την έκανε να χάσει το μυαλό της και να πιστέψει πως ο διάβολος μπήκε μες το κεφάλι της!

«Ο διάβολος μου είπε να πάρω το κουζινομάχαιρο, προσευχόμουν πως δε θα χρειαστεί να το χρησιμοποιήσω πάνω του, αλλά τελικά το έκανα. Όταν ο Στίβεν ήρθε σε εμένα του είπα πως ο διάβολος ήταν μέσα μου και τον κάρφωσα στην καρδιά» παραδέχτηκε η Χάμαν. Μετά είπε στους αστυνομικούς για το μεγάλο πάθος της που είναι να καπνίζει μαριχουάνα.

«Λατρεύω να την καπνίζω» είπε. «Μερικές φορές όταν το κάνω βλέπω πράγματα που κανείς άλλος δεν μπορεί να δει. Δεν είναι ο θεός καλός; Μου είχε πει πως θα συμβεί αυτό και είμαι μια χαρά!». Η Στέφανι προφυλακίστηκε χωρίς δικαίωμα εγγύησης, ενώ ο Στίβεν νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου