ΔΙΕΘΝΗ

Ισπανία: Αυτοπυροβολήθηκε αμέσως μόλις έγινε δωρητής οργάνων

ισπανία-αυτοπυροβολήθηκε-αμέσως-μόλ-310656

Ένας άνδρας στην ισπανική πόλη της Βαλένθια αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι τη Δευτέρα, λίγο αφότου είχε ζητήσει από δύο νοσοκόμες σε ένα τοπικό νοσοκομείο να υπογράψει τα έντυπα για δωρεά οργάνων.

Ο μεσήλικας άνδρας, μπήκε στη μονάδα μεταμοσχεύσεων του νοσοκομείου La Fe το πρωί της Δευτέρας, με ένα περίστροφο μεγάλου διαμετρήματος κρυμμένο κάτω από τη ζώνη του.

Στη συνέχεια πλησίασε δύο νοσοκόμες και ρώτησε σχετικά με τη διαδικασία για να γίνει δωρητής οργάνων, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα Diario Montanes.

Ενώ ο άνδρας είχε ενημερωθεί για το ιατρικό πρωτόκολλο, μία από τις νοσοκόμες παρατήρησε το όπλο που είχε κρυμμένο κάτω από τα ρούχα του.

Προτού καλέσουν την ασφάλεια, ο άνδρας επέμενε να μιλήσει με τον επικεφαλής της μονάδας μεταμοσχεύσεων του νοσοκομείου.

Αρνήθηκε να αφήσει τις νοσοκόμες να φύγουν από το δωμάτιο και στη συνέχεια αφού ρώτησε ήρεμα πού βρίσκονται οι τουαλέτες, βγήκε από το δωμάτιο.

Λίγο αργότερα ακούστηκε ένας πυροβολισμός και το προσωπικό του νοσοκομείου έσπευσε στις τουαλέτες για να βρει νεκρό τον άνδρα.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, ο άνδρας είχε άδεια οπλοφορίας, ενώ οι αστυνομικοί ανακάλυψαν επίσης ένα βίντεο στο σπίτι του όπου φέρεται να εξηγούσε τους λόγους για την αυτοκτονία του.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου