ΔΙΕΘΝΗ

Διαψεύδει τα μαθήματα υποκριτικής πριν τη δίκη ο Πιστόριους

διαψεύδει-τα-μαθήματα-υποκριτικής-πρ-851206

Σε κατηγορηματική διάψευση των ισχυρισμών νοτιοαφρικανής δημοσιογράφου ότι ο Όσκαρ Πιστόριους έκανε μαθήματα υποκριτικής προκειμένου να «αποδώσει» καλύτερα στο εδώλιο του κατηγορουμένου προχώρησε η εκπρόσωπος του αθλητή.

«Η καταγγελία στερείται κάθε αλήθειας» δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου της οικογένειας του Όσκαρ Πιστόριους Ανελίς Μπέργκες. «Αρνούμαστε ότι ο πελάτης μας υποβλήθηκε σε μαθήματα υποκριτικής ή οποιασδήποτε μορφής «συναισθηματική προπόνηση», αναφέρεται επίσης στη δήλωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του αθλητή.

Η εκπρόσωπος της οικογένειας Πιστόριους χαρακτηρίζει την επιστολή ως «κοροϊδία για την τεράστια ανθρώπινη τραγωδία, τόσο της οικογένειας της Ρίβα Στίνκαμπ, όσο και της οικογένειας του παραολυμπιονίκη», ενώ τονίζει πως η δημοσιογράφος που υποστηρίζει πως η «πηγή» που της έδωσε τη συγκεκριμένη πληροφορία προέρχεται από το περιβάλλον στον αθλητή, δεν έχει συναντηθεί ποτέ μαζί του ή την οικογένειά του.

Σύμφωνα με ανοικτή επιστολή της Τζάνι Άλαν, πρώην αρθρογράφου της εφημερίδας «South African Sunday Times», η οποία δημοσιεύτηκε τις προηγούμενες μέρες, ο Νοτιοαφριοκανός παραολυμπιονίκης πήρε μαθήματα υποκριτικής από διάσημο συμπατριώτη του ηθοποιό και φίλο του, προκειμένου να αποφύγει δυσάρεστες καταστάσεις κατά τη διάρκεια της δίκης.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου