ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Εμεινε εγκλωβισμένη επί 6 ημέρες στο αναποδογυρισμένο αυτοκίνητό της

ηπα-εμεινε-εγκλωβισμένη-επί-6-ημέρες-στ-338465

Μια γυναίκα επιβίωσε χωρίς φαγητό και νερό στο κατεστραμμένο αυτοκίνητό της μετά από ατύχημα, ενώ έγραφε μηνύματα σε μία ομπρέλα, προκειμένου να τραβήξει την προσοχή των περαστικών.

Η Κρίστιν Χόπκινς, 43 ετών, ανύπαντρη μητέρα τεσσάρων παιδιών, θα χάσει και τα δύο πόδια της, ως αποτέλεσμα των τραυμάτων που υπέστη, ανακοίνωσε η οικογένειά της.

Θεωρούνταν αγνοούμενη στο Κολοράντο από τις 29 Απριλίου ενώ βρέθηκε στις 4 Μαϊου, από μια ομάδα ανθρώπων που την εντόπισε στο αναποδογυρισμένο αυτοκίνητό της στο κάτω μέρος ενός αναχώματος δίπλα στην εθνική οδό κοντά στο Ντένβερ.

Το αυτοκίνητο της Χόπκινς χτύπησε μια σειρά δέντρων και έκανε αναποδογύρισε αρκετές φορές προτού σταματήσει σε μια συστάδα δέντρων.

Όσο ήταν εγκλωβισμένη, έγραφε μηνύματα σε μια ομπρέλα ελπίζοντας να προσελκύσει την προσοχή των οδηγών στον γραφικό αυτοκινητόδρομο.

«Έγραψε μερικά μηνύματα. Το ένα έλεγε: ’Σας παρακαλώ βοηθήστε με, αιμορραγώ’ ενώ ένα άλλο ανέφερε: ’Έξι ημέρες χωρίς φαγητό και νερό’» δήλωσε ο πυροσβέστης που την βρήκε, Τζιμ Κράβενερ.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου