ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βολιβία: Συμβόλαιο με ομάδα ποδοσφαίρου υπέγραψε ο πρόεδρος Μοράλες

βολιβία-συμβόλαιο-με-ομάδα-ποδοσφαίρ-361476

Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, εκτός από πρόεδρος της χώρας, θα είναι από τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο ο Έβο Μοράλες, ο οποίος στα 54 του υπέγραψε συμβόλαιο με ομάδα που από τον Αύγουστο θα αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Βολιβίας.

Το συμβόλαιο του Μοράλες, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα με το Νο. 10 της Σπορτ Μπόιζ, περιλαμβάνει και μισθό 213 δολάρια το μήνα.

«Λατρεύει το ποδόσφαιρο και παίζει καλή μπάλα» είπε ο πρόεδρος της Σπορτ Μπόις, Μάριο Κρόνενμπολντ μιλώντας στο Reuters. Οσο για τα 213 δολάρια, είναι το χαμηλότερο επιτρεπτό μηνιαίο εισόδημα για τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές στη Βολιβία.

Όσον αφορά στην αγωνιστική κατάσταση του Μοράλες, ο πρόεδρος της ομάδας είπε: «Όπως είπα και στον πρόεδρο χαριτολογώντας, δεν ρίχνουμε στο χορτάρι να παίξει ο πρόεδρος της Ουρουγουάης (σ.σ.: ο 78χρονος Χοσέ Μουίκα). Κάναμε συμβόλαιο σ’ έναν παίκτη που βρίσκεται σε καλή φόρμα και ζει για το ποδόσφαιρο!»

Ο Μοράλες είναι πρόεδρος της Βολιβίας από το 2006 και σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις είναι το ακλόνητο φαβορί για να επανεκλεγεί στις φετινές εκλογές.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου