ΔΙΕΘΝΗ

Υποψήφιος με το κόμμα του Φάρατζ θελει κρεμάλες για πολιτικούς

υποψήφιος-με-το-κόμμα-του-φάρατζ-θελει-362058

Θύελλα έχει πυροδοτήσει στη Βρετανία η δήλωση υποψηφίου του κόμματος των ευρωσκεπτικιστών (Ukip) του Νάιτζελ Φάρατζ, ο οποίος εν ολίγοις είπε ότι πολιτικοί των τριών μεγάλων κομμάτων της Βρετανίας θα πρέπει να κρεμαστούν και οι ψηφοφόροι τους να κατηγορηθούν για προδοσία…

Οι πολιτικοί των Εργατικών, των Συντηρητικών και των Φιλελεύθερων Δημοκρατών έχουν κάνει τη Βρετανία «σκλάβα μέσα στη δικτατορία της Ευρωπαϊκή Ένωσης» και θα πρέπει να καταδικαστούν σε θάνατο, δήλωσε ο Γκόρντον Φέργκιουσαν μέσω επιστολής του προς επίδοξους ψηφοφόρους εν όψει των δημοτικών εκλογών της Πέμπτης.

«Οποιοσδήποτε ψηφίσει αυτά τα κόμματα θα είναι ένοχος σε εσχάτη προδοσία κατά του έθνους μας», πρόσθεσε.

Ειδικότερα ο Φέργκιουσον έγραψε: «Οι Εργατικοί, οι Φιλελεύθεροι και οι Συντηρητικοί έχουν συνωμοτήσει με μία ξένη δύναμη, την ΕΕ και είναι όλοι ένοχοι για προδοσία. Εχουν πουλήσει τη Βρετανία, που είναι η πέμπτη μεγαλύτερη οικονομία, παράνομα, και την έχουν κάνει σκλάβα μέσα στη δικτατορία της ΕΕ. Αυτοί οι υπεύθυνοι θα πρέπει να κρεμαστούν μέχρι θανάτου».

Και συνέχισε: «Παρόλα αυτά δεν θα λογοδοτήσουν ποτέ, διότι οι αστυνομικές, δικαστικές και εισαγγελικές Αρχές μας είναι όλες σχεδόν ελευθεροτέκτονες και τα βρετανικά δκαστήρια είναι εντελώς διεφθαρμένα. Είναι σχεδόν όλα στην τσέπη της ΕΕ».

«Εάν ψηφίσετε ένα από τα τρία αυτά κόμματα θα τα βοηθήσετε, θα είστε συνεργοί τους και συνένοχοι για προδοσία κατά του έθνους μας. Κανείς δεν πρέπει να δείχνει έμπρακτη στήριξη σε έναν διεφθαρμένο οργανισμό», συνέχισε.

Ωστόσο, με ένα e-mail μεταμέλειας στην εφημερίδα Guardian, ο Φέργκιουσον ανέφερε ότι «η γλώσσα που χρησιμοποίησα ήταν πολύ σκληρή. Παρ’ολα αυτά, αντανακλά το πώς νιώθω απέναντι στην ολοένα αυξανόμενη αντιδημοκρατική δύναμη και επιρροή της ΕΕ στις υποθέσεις του Ηνωμένου Βασιλείου».

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου